banner113

Toklu'dan yerel seçim açıklaması

banner106

Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu, yerel seçimlerle ilgili açıklama

Toklu'dan yerel seçim açıklaması
10 Temmuz 2018 Salı 15:13

banner108
banner238

Ak Parti İlçe teşkilatı haftalık olağan toplantısı, Mustafa Toklu başkanlığında gerçekleştirdi. Toplantı sonrasında gazetecilerin karşısına geçen ilçe başkanı Toklu, gündemdeki konuları değerlendirdi. Toklu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür ederek, "Alanyamızın gururu sayın Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu'nun yeniden kabinede yer alması bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir.  Yeni hükümetin vatanımıza, milletimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Bizim için gurur verici güzel bir tablo"
ALANYA İÇİN ÇOK GÜZEL ŞEYLER YAPTI
Sayın Çavuşoğlu'nun Alanya için çok güzel şeyler yaptığını ve yapmaya da devam ettiğine işaret eden Toklu " Rabbim kendilerine güç ve kuvvet versin. Sevinçliyiz, bakanımızın ilçemize çok büyük katkıları olmuştur" dedi.
Toklu, bir gazetecinin, yerel seçimlerle ilgili sorusuna ise "Önümüzdeki Ağustos ayında yapılacak olan büyük genel kurulumuz var. Buradan çıkan sonuç sonrası genel merkezimiz aday belirleme kriterlerini bizleri belirtecek. Ve bu belirlenecek kriterler sonrasında adayımızı geç değil, erken açıklayacağız. Ondan sonra yolumuza devam edeceğiz" dedi.
TAKIM KAPTANI İLE YOLA DEVAM
Bir gazetecinin vekillikten düşen Çavuşoğlu'nun Antalya'da takım kaptanlığı sona mı erdi sorusuna İlçe Başkanı Mustafa Toklu "Kesinlikle hayır. Takım kaptanımız Mevlüt Çavuşoğlu ile yola devam" dedi.
TURİZMCİLER MEMNUN
Kabinin açıklamasının ardından en çok merak edilen turizm bakanının, kim olacağı ve akabinde bir turizmcinin açıklanması ile ilgili olarak ise Toklu "Turizmin mutfağından gelen bir bakanımız var. Kabinenin açıklanmasınından ardından Alanya'daki otelciler şahsımı arayarak, bir turizmcinin bakan olmasından dolayı ziyadesiyle memnun olduklarını ve teşekkür ettiklerini ifade ettiler. İnşallah bundan sonraki süreçte turizmin sorunlarının çözümünde sayın bakanımızın büyük katkıları olacaktır" dedi.
Hüseyin Kalaycı/ALANYA
 

banner109

Etiketler; #mustafa toklu
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.