banner113

Tosmur esnafından Çakır'a büyük destek!

banner106

Demokrat Parti Alanya Belediye Başkan Adayı Alaattin Çakır, Tosmur Mahallesi’nde esnafları ziyaret etti.  Çakır ve ekibini Tosmur Mahallesi girişinde, Eski Tosmur Belediye Başkanı Musa Özdemir karşıladı. 

Tosmur esnafından Çakır'a büyük destek!
09 Mart 2019 Cumartesi 15:16

banner108
banner238
Esnafın ve vatandaşların ilgi ve desteğine teşekkür eden ve her meslekten esnafımızın yüzünü güldüreceğiz diyen Çakır; “Tosmur esnafımızın sorunlarını ve taleplerini dinledik.  Allah’ın izni ile göreve geldiğimizde, esnafımızın sorunlarını kalıcı olarak çözümlere kavuşturmak için çalışacağız. İlk iş olarak, belediye ile esnafımız arasında saygı ve güvene dayalı bir bağ kuracağız. Hizmet birimlerimizin, vatandaşımıza ve esnafımıza cezaya dayalı değil; uyarı ve eğitime dayalı mesai yapmalarını sağlayacağız. 

Esnaflarımızın üzerindeki vergi ve harç yükünü tekrar gözden geçirerek, “Ortak Akıl” vizyonumuz ile ilgili oda ile işbirliği içerisinde yeni düzenlemelerle, harçlarda önemli indirime gideceğiz. Esnaf yaşadığı şehrin yüzüdür. Biz esnafımızın ve dolayısıyla Alanya’mızın yüzünü güldürmek için, bu kutsal göreve talibiz. Allah’ın izni ve vatandaşlarımızın desteği başaracağız.”dedi.  
 

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.