banner113

Türel, belediye başkanlarına teşekkür etti

banner106

ATSO’nun ödül töreninde konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, son 5 yılda karşılıklı saygıyla çalışma yürüttükleri merkez dahil bütün belediye başkanlarına teşekkür etti

Türel, belediye başkanlarına teşekkür etti
05 Kasım 2018 Pazartesi 09:17

banner108
banner238

Antalya Ticaret ve Sanayi Odasının (ATSO) 50. Geleneksel Ödül Töreni’nde Antalya ekonomisinin 'en'leri ödüllendirildi.
Törende konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, ödül alan şirketleri, iş insanları ve dostlarını kutlayarak bu yıl Antalya’nın bütün turizmcileri, turizm çalışanları, ulaşım sektörü, şoför, güvenlik ve temizlik görevlileri ve esnaf dahil herkesin büyük bir teşekkür ve ödülü hak ettiğini söyledi. 
Türel, bu yıl şehir merkezinde  gördüğü kadar yabancı turisti hiç bir zaman görmediğini anlatarak, bu başarının Antalya’nın ve herkesin başarısı olduğunu vurguladı. 
KARŞILIKLI SAYGI İLE
Başkan Türel, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu beş seneye yakın zamanda Antalya belediyeleri olarak en iyi dönemlerimizden birisini yaşadık. 2014’ten önceki dönemi hatırlatmaya gerek yok.  Çok şükür biz bu beş senede kavga etmeden, polemik yapmadan, görev anlayışı ve karşılıklı saygıyla bütün belediye başkanlarımızla uyumlu bir çalışma yürüttük. Bu vesileyle Muratpaşa, Kepez, Konyaaltı, Döşemealtı gibi merkez ilçelerimizin başkanları başta olmak üzere Antalya’da bütün belediye başkanlarına teşekkür ediyorum”

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.