banner113

Türel ile sıcak sohbet

banner106

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Tekvando Şampiyonu Nur Tatar Askari'nin düğününde Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ile olan sıcak sohbeti dikkat çekti.

Türel ile sıcak sohbet
14 Ağustos 2017 Pazartesi 08:26

banner108
banner238
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Isparta ziyaretinin ardından 9 Mart'ta nikahları kıyılan Dünya Tekvando Şampiyonu Nur Tatar Askari ile İranlı eşi Mehran Askari'nin düğün törenine katılmak için helikopterle Antalya'ya geldi.
Helikopteri Muratpaşa İlçesi Meltem Mahallesi'ndeki Antalyaspor Hasan Subaşı Tesisleri'ne inen Cumhurbaşkanı Erdoğan, düğün töreninin yapıldığı, tesislerin hemen karşısındaki Cam Piramit'e makam aracıyla geçti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Cam Piramit'e girişte, kendisini bekleyenleri el sallayarak selamladı. Cumhurbaşkanı'nın gelişi nedeniyle Antalya emniyeti de geniş güvenlik önlemi aldı. Düğüne katılan davetliler, arama yapıldıktan sonra içeriye alındı.
Erdoğan'ın masasında Antalya Büyükşehir Belediye BaşkanıMenderes türel ve eşi Ebru Türel'de vardı.Türel'in yerinden kalkarak Erdoğan'a bilgi vermesi dikkat çekti. İkili arasında zaman zaman gülüşmelere yol açan sıcak bohbeti davetlilerin de gözünden kaçmadı. Masada Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile Antalya valisi Münir Karaloğlu da yer aldı.

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.