banner113

Türel, “Kısır çekişmeler Antalya’ya zaman kaybettiriyor'

banner106

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, önceliğinin her zaman Antalya olduğunu belirterek, siyaseti hizmetin bir kulvarı olarak gördüğünü söyledi.

Türel, “Kısır çekişmeler Antalya’ya zaman kaybettiriyor'
30 Ekim 2018 Salı 14:22

banner108
banner238

Antalya Yelken ve Deniz Sporları İhtisas Spor Kulübü’nün, Sahil Antalya Yaşam Parkı içerisinde Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan yeni tesisleri törenle hizmete açıldı. 
 KISIR ÇEKİŞME VURGUSU
“Her zaman önceliğim Antalya olmuştur” diyen Başkan Türel, siyaseti hizmetin bir kulvarı olarak gördüğünü vurgulayarak şöyle konuştu; “Maalesef siyaseti hayatın merkezinde öncelikli yere koyanlar aslında Antalya’nın menfaatlerini en güzel şekilde düşünmeleri gerekir. Hizmeti önce çıkarıp siyaseti ikinci plana attıklarında bu gereksiz tartışmaların bize zaman kaybettirmekten başka bir işe yaramadığını görürler. Biz kararlı ve azimli bir şekilde hedefimize ulaşmak için gece-gündüz çalışıyoruz. Bugüne kadar ne söz verdiysek gerçekleştirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ama bütün bu kısır çekişmeler Antalya’ya kaybettiriyor. Ben sadece bunun üzüntüsünü yaşıyorum. Makam ve mevki hırsıyla Antalya’yı önceliklemeden siyaseti ön plana çıkartıp Antalya’yı kısır çekişmelere kurban edenlere yeri geldiğinde bunları yüksek sesle söylemek zorundayız.” 

 

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.