banner113

TÜRSAB Başkan adayı Yılmaz, ALTİD'i ziyaret etti

banner106

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği Alanya başkan adayı Kasımoğlu Kerim Yılmaz, turizmci iştigal eden meslek gruplarına yönelik ziyaret çalışmalarını sürdürüyor

TÜRSAB Başkan adayı Yılmaz, ALTİD'i ziyaret etti
09 Ekim 2019 Çarşamba 13:57

banner108
banner238

TÜRSAB Alanya seçimleri 16 Ekim çarşamba günü ALTSO konferans salonunda gerçekleştirilecek. Bilal Korkmaz ve Kerim Sarıkaya ile birlikte turizmci Kasımoğlu Kerim Yılmaz'ın aday olduğu seçimler öncesi ziyaretler sürüyor. Başkan adayı Kasımoğlu Kerim Yılmaz, ALTİD Başkanı Burhan Sili ve yönetim kurulu üyelerinin haftalık olağan toplantısına katılarak çalışmaları hakkında bilgi verdi. Yılmaz, "Ayağı yere basan projelerimiz ile üyelerimizin karşısına çıkıyoruz. TÜRSAB binasının yerini bulduk ve inşallah seçildikten sonra en kısa zamanda inşaat çalışmaları başlayacak. ALTİD bizim kardeş kuruluşumuzdur. Et ve tırnak gibiyiz. Onların düşüncüleri bizler içinden son derece önemlidir. Kendileriyle yeni sezondan beklentileri konuştu. Bizleri ağırladıkları için Burhan Sili başkanımızın şahsında tüm ALTİD yönetimine sonsuz teşekkür ediyorum" dedi.

KASIMOĞLU KERİM YILMAZA BAŞARILAR DİLİYORUM
ALTİD Başkanı Burhan Sili ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek "Sayın Yılmaz'ın Alanya turizmine ve TÜRSAB'a yapacak oldukları projeleri dinledik. Kendisine ve ekibine başarılar diliyorum" dedi.
 

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.