banner113

Ve o danışman istifa etti

banner106

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in Basın Danışmanı Serap Belovacıklı görevinden istifa etti.

Ve o danışman istifa etti
14 Ekim 2020 Çarşamba 09:21

banner108
banner238

Muhittin Böcek’in rahatsızlığı ile ilgili yaptığı bir paylaşımda başkanın sağlığı ile ilgili yanlış bilgi verip siyasi tartışmalara yol açacak cümleler kuran Danışman Belovacıklı’nın, istifa dilekçesini Başkan Vekili Mehmet Hacıarifoğlu'na verdiği öğrenildi. Belovacıklı'nın evini de daha önce geldiği İstanbul'a taşıyacağı ve Haber Global ile temasa geçtiği öğrenildi.

Başkanın 3 tane sağlık haberini yapan onedio.com sitesi de haberlerin tümünde Muhittin Böcek’in soyadını ‘Haşere’ diye kullanmıştı. Gün Haber’in bu skandalı ortaya çıkarmasının ardından haber kaldırılmış ve onedio.com sitesi özür dilemişti. Bu da Serap Belovacıklı’nın hanesine eksi olarak yazılmıştı.

Son olarak,  “Başkan Muhittin Böcek 35 gün sonra uyandırılmıştır. Sevenlerine, sevmeyenlerine, koltuk sevdasına girenlere saygıyla duyurulur” şeklinde bir tweet atan Belovacıklı bardağı taşıran bir adım atmıştı.

Gün Haber dün bu olayı, “Bu tweet, CHP’de ve Böcek'i sevenlerde küllenmeye başlayan, ‘Başkan hasta yatarken koltuğuna gözünü diktiler’ ateşini yeniden alevlendirdi. Danışmanın bu mesajı kastını aştı ve CHP’yi yeniden tartışmanın içine çeken provoke edici bir algı yarattı” cümleleriyle vermişti. Belovacıklı attığı tweeti tepkiler üzerine silmişti.

Akdeniz Ünivesitesi de Böcek'in 'Uyandırıldı' haberini yalanlamıştı. Belovacıklı ise 'Uyandırıldı' iddiasını yeniden attığı bir tweet ile sürdürmüştü. 

DANIŞMAN MI KIŞKIRTICI MI HABERİ İÇİN TIKLAYIN

Gazeteci Ali Buldu da istifa haberini bugün böyle duyurdu.(Gün Haber)

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.