banner113

Yeni partinin adı ne olacak?

banner106

Geçtiğimiz hafta bir basın toplantısı ile kurucusu olduğu Ak Parti’den istifa ettiğini açıklayan Ali Babacan, yeni bir parti kuracağını açıklamıştı.

Yeni partinin adı ne olacak?
18 Temmuz 2019 Perşembe 17:23

banner108
banner238
İktidar Partisi olan Ak Parti’den ayrılan isim Ali Babacan’ın yeni parti kuracağı gündemin en çok konuşulan haberlerindendi. Bu haberlere bir yenisi daha eklendi. Ali Babacan’ın kuracağı yeni partinin adının ne olacağının belirlendiği ve Türk Patent ve Marka Kurumun’dan isim patenti için başvuru yapıldığı söylendi. Ak Parti’nin de kurucuları arasında yer alan Ali Babacan, geçtiğimiz hafta partisinden istifasını açıklamıştı. Ali Babacan’ın kuracağı yeni partinin isminin “Huzur Partisi” olacağı söyleniyor. 

 Ali Babacan’ın yeni parti kurulması ile yaptığı açıklamalar olan, Milli Gazete’de geçen haberlere göre, partisinden istifasını sunarken söylediği ‘Her konuda beyaz sayfalarla işe başlamak gerekmektedir.’ ve ‘İnsan hakları, özgürlükler, ileri demokrasi ve hukukun üstünlüğü vazgeçilmez ilkelerimizdir. Amacımız ülkemizin itibarını yükseltmek, halkımızın refah ve mutluluğunu arttırmak, Türkiye’yi hak ettiği güzel bir geleceğe ulaştırmaktır.’ şeklinde yaptığı açıklamalardan, parti isminin “Huzur Partisi” olacağı iddiaları kuvvetleniyor. 

İşte sosyal medyada dolaşan o belge: 

Diğer yandan Habertürk yazarlarından Nagehan Alçı ise son yazısında Ali Babacan tarafından kurulması beklenen parti ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Parti içinde bulunan bazı kesimlerin parti adının Huzur Partisi olması gerektiğini düşündüklerini aktardı. Son olarak Türk Patent ve Marka Kurumu’na “Huzur Partisi” ismi ile 18 Nisan 2019 tarihinde patent başvurusu yapıldığı söyleniyor.
 

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.