banner113

Yeşildal "Ben bu parti için 4 defa yargılandım Sen Necisin Takavut"

banner106

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Ali Takavut'un eleştirilerine maruz kalan Av. Ertuğrul Yeşildal'dan cevap gecikmedi. "Ben bu parti için 4 defa yargılandım, sen ne necisin"

Yeşildal "Ben bu parti için 4 defa yargılandım Sen Necisin Takavut"
13 Temmuz 2017 Perşembe 18:11

banner108
banner238
Av. Ertuğrul Yeşildal, bugün hancı pastanesinde basın toplantısı düzenledi. Yeşildal basın toplantısına önce Müslümanım, önce Türküm, önce Milliyetçiyim, önce Cumhuriyet Halk Partiliyim diyerek sözlerine başladı. Yeşildal, öncelikle sayın ilçe başkanının bir gazetede vermiş olduğu beyanında kişilik haklarına resmen saldırı olmuştur diyerek şunları söyledi. Bir ilçe başkanının uslübuna yakışmayacak tarzta ibareler vardır. Umarım bunu ilçe başkanı söylememiştir. Eğer 2 veya 3 gün içerisinde tekzip etmez ise yasal haklarımı sonuna kadar kullanacağım. 
Siyasi partilerde en önemli unsun muhalefettir. Olmazsa olmazdır. Ben 43 yıllık partiliyim. Tecrübelerimi partime katmak için zaman zaman yapıcı eleştirilerde bulunuyorum. Tabiki güzel çalışmaları olduğunda da alkışlıyorum. Ancak hiç bir zaman kırıcı bir üslubüm olmamıştır ve olamazda ne yaptım ise partim içim yapmışımdır. 
Ben Şekerhane mahallesinden delege olduğunu açıklamak istiyorum. Bunda ne varki. Bunun açıklaması yapacakken bana sert eleştirilerde bulunmuştur. 
Ben ömrümü bu partiye verdim. 4 defa bu parti için yargılandım. Siz kahve köşelerinde okey oynarken, ben ise CHP için ter döktüm. Kendisi ticari zekasıyla oteller sahibi olurken, ben çoluğumum çocuğum rızkını partim için harcadım ve harcamaya devam ediyorum" dedi.
 

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.