banner113

Yok daha neler. Okurcalar'da hazine arazisini işgal ettiler! Devlet olaya el koydu!

banner106

Alanya'nın Okurcalar Mahallesi Muhtarı Hasan Emiroğlu, arıtmanın arkasındaki spor tesisi alanının Zeki A. ve Murat Ö.tarafından tel örgüyle çevrilerek, imar affına başvurulduğu iddiaları üzerine harekete geçti. 

Yok daha neler. Okurcalar'da hazine arazisini işgal ettiler! Devlet olaya el koydu!
18 Haziran 2019 Salı 10:46

banner108
banner238

Emiroğlu'nun, ihbarı üzerine harekete geçen Milli Emlak Müdürlüğü, Belediye ve Jandarma, işgali gerçekleştiren kişiler hakkında yasal işlemi başlattı. Muhtar Emiroğlu, işgalcilerin bu araziyi nasıl bulduklarını merak ettiğini söyledi.

ÇOK MİKTARDA TEL BULUNDU
Başka bir ilden gelerek, hazine arazisini iş makineleri ile düzelttirerek iki konteynır koyup, konteynıra kaçak elektrik bağlatan kişilerin, Mili Emlak Müdürlüğüne giderek bölgedeki hazine arazilerinin yerlerini öğrenmeye çalıştıkları da iddia edildi. Konteynırların içersinde çok miktarda çit telinin ve direklerin bulunması, işgalcilerin, işgal ettikleri alandaki çevirme işlemine devam edecekleri yönünde değerlendirildi. Milli Emlak, Jandarma ve Belediye işgalin sonlandırılması için yasal süreci başlattı.

"NASIL ÖĞRENDİLER"
Muhtar Hasan Emiroğlu, işgalin sonlandırılması için harekete geçen kurumlara mahalle halkı adına teşekkür ederek şöyle konuştu: "Başka bir ilden gelen bir kişi veya kişilerin, işgal etmeye çalıştıkları spor tesisi alanını nasıl bulduklarını anlamakta zorlanıyorum. Benim mahalle halkımın çoğu buranın hazine arazisi olduğunu bilmezken, bu kişiler bunu nasıl öğrendi? Bu kişiler kimden yardım aldı?" İşgalciler konteynıra kaçak elektrik bile bağlamışlar.

Okurcalar Muhtarı Hasan Emiroğlu ve Ak Parti Alanya Belediye Meclis Üyesi Bilal Azak, işgal edilen spor tesisi alanındaki konteynırlar önünde incelemelerde bulundu.
 

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.