banner113

Yücel: Alanyanın imajı içinde bir dezavantaj yaratıyor!

banner106

Manşet Alanya sahibi Hüseyin Kalaycı, makamında Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yüceli ziyaret etti. Yücel. kum tutucu mahmuz projesi ile ilgili Kalaycı'ya açıklamada bulundu

Yücel: Alanyanın imajı içinde bir dezavantaj yaratıyor!
23 Ocak 2020 Perşembe 11:48

banner108
banner238
Alanya Belediyesi tarafından Keykubat Plajı’ndaki kıyı bandında yaşanan kum kaybının önlenmesi için hazırlanan kum tutucu mahmuz projesi için hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, mahmuzların hazırlandığı imalat sahasını ziyaret ederek son durum Manşet Alanya'dan Hüseyin Kalaycı'yı açıklamada bulundu Yücel, “Keykubat Plajı’ndaki erozyondan dolayı kumlar çekildikçe kumların altında kalan kayalar gün yüzüne çıkmaya başladı. Bu da bölgede denize girecekler için ciddi bir sorun oluşturduğu gibi Alanya’nın imajı için de bir dezavantaj yaratıyor” dedi.
BAŞKAN YÜCEL: “50 YILLIK İHTİYAÇ KARŞILANACAK”
Bu mahmuzlar kum kaybını önleyeceği gibi dere ıslahını da sağlayacak. Aynı zamanda her yıl gerçekleştirilen triathlon organizasyonlarında da iskele olarak kullanılabilecek. Deniz her yıl kıyıya daha fazla yaklaşıyor. Deniz alan kazanırken biz alan kaybediyoruz. Alanya’da deniz dalgasının boyu 6 metreye kadar yükseldi. Bunun da karaya vuruşunun önlenmesi anlamında 50 yıllık ihtiyacı karşılayacak bir projeyi hayata geçiriyoruz” diye konuştu.

Gazeteci Hüseyin Kalaycı ve Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.