banner113

Yücel'den mecliste, Böcek'e teşekkür etti!

banner106

Alanya Belediye meclisi ocak ayı toplantısında konuşan Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'e teşekkür etti

Yücel'den mecliste, Böcek'e teşekkür etti!
07 Ocak 2020 Salı 15:03

banner108
banner238
Başkan Yücel  "2020 yılının tüm vatandaşlarımıza sağlık, mutluluk ve hayırlar getirmesini diliyorum.  Alanya’yı refah seviyesi yüksek, mutlu insanların yaşadığı bir kent yapmak için çalışıyoruz. 2020 yılında da, Alanya’da yaşayan herkesin yaşam kalitesini yükseltmeye yönelik yeni hedefler ve yeni projeleri hayata geçirmek için aynı kararlılıkla, azimle, inançla çalışmaya devam edeceğiz.  Bu güne kadar geçen süreçte desteğini esirgemeyen, Alanya’nın yararını gözeterek kararlarımıza destek veren, uyum ve özveri ile çalışan siz değerli meclis üyelerimize, birim amirlerimize ve personellerimizin her birine ayrı ayrı teşekkür ederim. 
YAĞMUR VE SEL 
Antalyamızın tamamında iki gündür süren etkili yağışların olumsuz etkilediği Alanyamızda, Demirtaş merkez, Üzümlü, Bıçakçı ve Çamlıca mahalllerimiz başta olmak üzere sel ve su baskınlarından zarar gören esnaf, çiftçi ve vatandaşlarımıza, yine Payallar mahallemizde hortum nedeniyle seraları zarara uğrayan çiftçilerimize geçmiş olsun. Demirtaş bölgemizde selden ve su baskınlarından etkilenen vatandaşlarımızın yanındaydık. Alanya Belediyesi olarak afetten etkilenen vatandaşlarımıza destek olmak ve yaralarını sarmak için tüm ekiplerimizle 7/24 görevimizin başındayız. Yine Sel fekaletinin yaşandığı komşumuz Gazipaşa ve Serik ilçelerimize, Mersin ve Anamur’a da  geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Allah, Alanyamızı, bölgemizi ve ülkemizi daha büyük felaketlerden korusun.
BÖCEK'E TEŞEKKÜR
Caddelerin Alanya belediyesine devredilmesinden dolayı Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'e teşekkür ediyorum.
10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ
Zor şartlarda görev yapan, düşünceleri ve yorumları ile toplumu bilgilendiren, demokrasinin güçlenmesine her zaman katkıda bulunan, yerel yönetimler ile vatandaşlar arasında köprü olan, sorunları dile getirerek çözülmesine destek sağlayan basın çalışanlarının “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü”nü kutluyor; işlerinde başarılar diliyorum.
MEHMET AKİF ERSOY 82. VEFAT YILDÖNÜMÜ
27 Aralık 1936 yılında vefat eden İstiklal Marşımızın yazarı, Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u vefatının 84. Yıldönümünde rahmet ve minnetle anıyorum. 
YENİ TİYATRO OYUNUNA DAVET
Başarıdan başarıya koşan Alanya Belediye Tiyatromuz yeni bir oyunla Alanya halkımızla buluşmaya hazırlanıyor. “Grönholm Metodu” adlı yeni oyunumuzun 10 Ocak Cuma günü saat 20.00’de ilk kez gösterimi yapılacaktır. Tüm Meclis üyelerimizi ve halkımızı davet ediyorum"
 

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.