banner113

Yücel: En ağır ceza uygulanacak!

banner106

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, haftalık encümen toplantısında sahte kuyumcu olayına ilişkin yaptığı açıklamada, “Hiç kimsenin bu şehrin huzurunu bozmasına izin vermeyiz” dedi. 

Yücel: En ağır ceza uygulanacak!
13 Haziran 2019 Perşembe 20:00

banner108
banner238
Alanya Belediye encümeni haftalık toplantısını gerçekleştirdi. Toplantı sonrası bir açıklama yapan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, yaklaşık 40 mülkün kiralanmasının sağlıklı bir şekilde halledildiğini belirtti. Son günlerde terör olaylarının arttığını söyleyen Başkan Yücel, “Dün yine Tunceli'de yaşanan olaylarda iki askerimiz şehit oldu. Ailelerine ve tüm Türkiyemize başsağlığı diliyorum. Şehitlerimize de Allah'tan rahmet diliyorum” dedi. Başkan Yücel açıklamasının devamında şu konulara değindi: 
“ÜNİVERSİTE SINAVLARINDA HOŞGÖRÜ BEKLİYORUM”
Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin bu hafta sonu üniversiteye giriş sınavları var. Bölgedeki gerek esnaf gerek turizmci arkadaşlarımızın, yani tüm vatandaşlarımızdan üniversite sınavlarının olması sebebiyle onlardan hoşgörü bekliyorum. Lütfen sessiz olalım. Gerek ulaşımda gerekse de gürültü noktasında dikkat edelim. 
“TÜM VATANDAŞLARIMIZ BEKLİYORUZ”
Alanyamızın tanıtımının ivme kazanması, cazibe merkezine dönüşebilmesi için her yıl düzenlediğimiz ve bu sene 19. kez organize ettiğimiz Alanya Uluslararası Turizm ve Sanat Festivali, 15 Haziran Cumartesi günü 17.30’da Atatürk Anıt’ı önünden temsili Yörük Göçü ile başlayacak. Yürüyüşe Alanya Mehteran Takımı da eşlik edecek. 3 gün boyunca Alanya'da dolu dolu bir festival yaşanacak. Osmanlı ve Selçuklu medeniyetin izlerini taşıyan Alanyamızın, tarihi, kültürel değerlerini tanıtmaya öncelik gösteriyoruz. Osmanlı teması ile çeşitli etkinliklerimiz olacak ve festivalimize katılan misafirlerimize Osmanlı kültürünü tanıtacağız. Ayrıca 2019 yılının, Türkiye ve Rusya arasında kültür ve turizm yılı olması sebebiyle, Rusya'dan gelen kardeş şehirler için hazırladığımız özel alanda kendi kültürlerini tanıtacaklar. Çeşitli gösteri ve etkinlikler yapacaklar. Kültür-sanat, yeme-içme standartlarımızda İskele Şelale Meydanı’nda 3 gün boyunca ziyaretçilerimize açık olacak. Bu coşkulu festivalde Bülent Ersoy, Yalın ve 3. gün de Ajda Pekkan konserleri var. Festivalimiz her yıl olduğu gibi bu yıl da ücretsiz. Bütün Alanya ve burada bulunan misafirlerimizi davet ediyorum. Alanya için güzel bir haftasonu olmasını temenni ediyorum.” 
“EN AĞIR ŞEKİLDE CEZALANDIRILIRLAR”
Her zaman her yerde tüm esnaf arkadaşlarımızın ahilik kuralları dışına çıkmamasını istiyoruz ama maalesef bu ve buna benzer bazı zihniyeti bozuk arkadaşlar her zaman için toplumun kazanılmış, temel değerlerini yok etmek için uğraşıyor. Hiçbir zaman şunu unutmasınlar ki burası Türkiye Cumhuriyeti, burası bir hukuk devleti. Bunu yapan arkadaşlar her zaman cezasını bulacak. Bizler de bunun her zaman takipçisi olacağız. Yerel yönetimlere de düşen neyse onu yapacağız. Hiç kimsenin burada insanları zor durumda bırakmak gibi bir lüksü yok. Hiç kimsenin Alanya’nın adını bu şekilde kirletmeye hakkı yok. Alanya'daki gerek uyumu gerekse buradaki yaşam standartlarını bozma gibi bir lüksü hiç kimsenin yok. Bu insanlar hem kanun nezdinde hem yerel yönetimlerin elindeki yetkiye göre en ağır şekilde cezalandırılacaktır. Biliyorsunuz ki şehrimizde şu anda çok iyi bir denetim ve şehrimizin huzurunu kaçıranlarla mücadele ediliyor. Kamu kurum kuruluşları ile emniyet güçleri, yerel yönetimler, hatta halkımızla birlikte çok iyi bir çalışmamız var. Bunun da nimetlerini alıyoruz. Hiç kimsenin huzur kaçırmasına İzin vermeyeceğiz.” Başkan Yücel ayrıca bu hafta sonu Babalar Günü olması dolayısıyla, tüm babaların babalar gününü kutladı.

banner109
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.