banner113

Yücel: Şehrimize prestij kazandıracak projelere imza atıyoruz!

banner106

Alanya Belediyesi, Dinek-Kargıcak arasında kalan sahil bandında kesintisiz bisiklet yolu ulaşımı için çalışmalarını sürdürüyor. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, ekibiyle birlikte devam eden çalışmaları ve uygulama alanını yerinde inceledi.

Yücel: Şehrimize prestij kazandıracak projelere imza atıyoruz!
06 Temmuz 2020 Pazartesi 18:22

banner108
banner238


Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, göreve geldiği ilk günden bugüne büyük önem verdiği bisiklet yolu projelerini geliştirmeye devam ediyor. Bugüne kadar Alanya’ya kazandırılan bisiklet yolunun önem ve gerekliliği her geçen gün hissedilirken, Başkan Yücel bu kez sahil bandına kesintisiz bisiklet yolu kazandırıyor. Dinek’ten bisikleti ile sahil boyu gezintiye çıkan bir vatandaşın kesintisiz olarak Kargıcak Mahallesi’ne kadar konforlu ve güvenli ulaşım sağlayacağı açıklandı. Başkan Yücel, ekibiyle birlikte bu önemli proje alanında incelemelerde bulundu.

YÜCEL: “ŞEHRİMİZE PRESTİJ KAZANDIRACAK PROJELERE İMZA ATIYORUZ”
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, incelemelerin ardından yaptığı açıklamada; “Alanya Belediyesi olarak göreve geldiğimiz günden buyana Şehrimize prestij kazandıracak projelere imza atıyoruz. Bugün de bir hayali gerçekleştirmek adına önemli adımlar attığımız çalışmalarımızı yerinde inceledik. Çalışmalarımız tamamlandığında bisikletli bir vatandaşımız Dinek’ten sahil bandını kullanarak Kargıcak’a kadar kesintisiz, güvenli ve konforlu ulaşım sağlayabilecek. Yayalarımız için de gezinti, gölgelik ve peyzaj çalışmalarımızla Alanya’mıza değer katacak bir sahil bandı oluşturacağız.” dedi.
 

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.