banner113

Zafer Partisi’nden Uzunöz’e ziyaret. Alanya’da su krizi! Camide bile su akmıyor!

banner106

Zafer Partisi Alanya Teşkilatı, bugün Büyükşehir yasası ile mahalleye dönüştürülen Uzunöz’ü ziyaret ederek muhtar ve köylüleri dinledi.

Zafer Partisi’nden Uzunöz’e ziyaret. Alanya’da su krizi! Camide bile su akmıyor!
28 Temmuz 2022 Perşembe 13:12

banner108
banner238

Alanya’da vatandaşın sesi olmaya devam eden Zafer Partisi Alanya Teşkilatı, Uzunöz Mahallesi’ne bir ziyaret gerçekleştirerek akıl almaz iddiaları yerinde dinledi. Büyükşehir yasası ile mahalleye dönüştürülen Uzunöz’de su olmadığını belirten köylüler, caminin bile taşıma su ile idare edildiğini ifade etti. Mahalle olarak kendi çabalarıyla 50 tonluk bir su tankı yaparak sorunu çözmeye çalıştıklarını belirten mahalle muhtarı Ziya Özdemir, artık herkesten ümidi kestiklerini dile getirdi. Sorunun çözülmesi için İYİ Parti, CHP ve ASAT’ı göreve davet eden Zafer Partisi Alanya İlçe Teşkilatı Başkanı Sibel Dulum, konunun takipçisi olacaklarını önemle vurguladı. 

Ziyaret sonrası açıklama yapan Başkan Dulum, şu ifadelere yer verdi:
“Zafer Partisi Alanya Teşkilatı olarak Uzunöz’de muhtarı ve köylüleri dinledik. Alanya’ya 18 km, Dim barajına ise 300 metre mesafede yer alan köyde su yok. Muhtar CİMER dahil birçok yere 50 defa dilekçe vermiş. Köye seçim zamanı AKP ve MHP’li vekiller dahil birçok siyasi gelip gitmiş ancak kimse problemi çözmeye yanaşmamış.


Genel iktidar soruna çare olamadığı gibi Antalya Büyükşehir Belediyesi’de duruma el atmamış. Buradan ASAT, CHP ve İYİ Parti’ye sesleniyoruz. Bir an önce harekete geçilmeli. 

*VATANDAŞIN SESİ OLACAĞIZ*
Türkiye Somali’de Uganda’da su kuyusu yapıyor. Uzunöz’e bir su borusu döşenememesi kabul edilemez bir durumdur. Umarım gereken yapılır. Bizler vatandaşın sesi, zaferi olmaya devam edeceğiz”

banner109
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.