banner113

2021 yılına kadar Alanyaspor'da

banner106

Alanyaspor'un profesyonel futbolcusu Mamadou Fofana’nın 1,5 yıl kalan sözleşmesini 2 yıl daha uzatarak, 3,5 yıllık yeni sözleşme imzaladı.

2021 yılına kadar Alanyaspor'da
07 Şubat 2018 Çarşamba 15:35

banner108
banner238
Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Fofana'nın Alanyaspor Kulübü'nün bir evladı olduğunu söyledi. Fofana'nın 3 sezondur turuncu yeşilli formayı giydiğini belirten Çavuşoğlu, "Kendisi gelişime açık ve oynadığı futbolla Mali A Milli Takımı'nda forma giymeye başladı. Ara transfer döneminde Kanada’nın Montreal Impact, Fransa’nın Metz ve Belçika’nın Anderlecht takımlarından resmi teklifler aldı ancak şu anda Aytemiz Alanyaspor'un futbolcusudur. Kendisi burada çok mutlu. Babası da çok değerli bir insan. O da sağ olsun 'Benim oğlum senin de oğlun. Size emanet ediyorum' dedi. Hem camiamıza hem de Fofana'ya hayırlı olsun" dedi. 
UZUN YILLAR ALANYASPORDA OLMAK İSTİYORUM
Mamadou Fofana ise "Sözleşmemi uzattığımız, bu formayı daha uzun yıllar giyebileceğim için çok mutlu ve huzurluyum. Umarım sahada başarılı bir futbol sergilerim. Hem kulübüm, hem de kendi adıma başarılı yıllar geçirmeyi hedefliyorum" diye konuştu.  Alanyaspor'a 22 Ocak 2016 tarihinde transfer olan 1998 doğumlu futbolcumuz, gösterdiği performansla Mali A Milli Takımı’na yükselmişti. 
 

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.