banner113

Ak Parti'den Alanyaspor'a anı bileti desteği geldi!

banner106

Ak Parti Alanya İlçe Teşkilatı Başkanı Mustafa Toklu ve yönetimi, Alanyaspor Store’ye giderek, Alanyaspor-Antalyaspor maçı öncesi başlatılan anı bileti kampanyasına destek verdiler. 

Ak Parti'den Alanyaspor'a anı bileti desteği geldi!
16 Haziran 2020 Salı 18:55

banner108
banner238


Alanya’nın gururu Aytemiz Alanyaspor yarın Türkiye Kupası yarı final rövanş mücadelesinde Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek. Oba Bahçeşehir Okulları Stadyumu’nda oynanacak olan maç, korona virüs önlemleri kapsamında seyircisiz olacak. Alanyaspor yönetimi bu kritik maç öncesi ‘anı bileti’ kampanyası başlattı. Alanyaspor’un final yolundaki bu kritik mücadelesinin biletleri, satışa çıkarılmış ve maça gidemeyecek olan taraftarların bu maçla ilgili bir anısı olması sağlanmıştı. 
Kampanyaya taraftarlar yoğun ilgi gösterirken, en büyük destek ise Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Alanya İlçe Teşkilatı’ndan geldi. İlçe Teşkilatı Başkanı Mustafa Toklu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, bugün Alanyaspor Store’ye giderek, 500 adet anı bileti aldılar ve kampanyaya destek verdiler. 

TOKLU: HERKESİ DAVET EDİYORUZ

Başkan Mustafa Toklu, Alanyaspor Store’de yaptığı açıklamada, tüm Alanya’yı kampanyaya destek olmaya davet etti. Toklu açıklamasında, “Bu kampanyaya kayıtsız kalmadık ve Antalyaspor maçı öncesi 500 adet anı bileti temin ettik. Alanyasporumuz zaten her zaman Alanya’nın birleştirici gücü olmuştur. Sayın Başkanımızda bu noktada Alanyaspor çatısı altında herkesi bir araya getirdiği için kendisine bir kez daha teşekkürlerimizi sunuyoruz. Biz de destek olmaya çalıştık. Buradan tüm STK’ları, siyasi partileri ve vatandaşlarımızı Alanyasporumuza destek olmaya davet ediyoruz.” dedi.

ÇAVUŞOĞLU’NDAN TOKLU VE EKİBİNE TEŞEKKÜR

Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Alanyaspor Store’de AK Partili isimlere eşlik etti. Başkan Çavuşoğlu, Toklu ve yönetimine kampanyaya verdikleri destekten ötürü teşekkür ederek, “Alanyaspor ile Antalyaspor’un oynayacağı yarı final mücadelesi öncesi bir anı bileti bastırmıştık ve taraftarlarımıza bir çağrıda bulunmuştuk. Bu çağrımız sonrası bugün AK Parti Alanya İlçe Teşkilatı Başkanı Mustafa Tolu ve ekibi de teşrif ettiler. Kendilerine bu duyarlı davranışları nedeniyle teşekkür ediyoruz. Alanya hepimizin, Alanyaspor’da hepimizin. Hepimiz bu takımı desteklemeliyiz. Bu bizim boynumuzun borcu. Tekrar destek veren herkese teşekkür ediyoruz.” 
 

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.