banner113

Alanya belediye başkanından davet

banner106

Alanya belediye başkanından davet
19 Temmuz 2018 Perşembe 16:50

banner108
banner238
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, güreş severleri ve bütün vatandaşları bu hafta sonu gerçekleşecek 14. Geleneksel Gökbel Yağlı Pehlivan Güreşleri’ne davet etti.

Alanya Belediyesi’nin bu yıl 21-22 Temmuz tarihlerinde gerçekleştireceği 14. Geleneksel Gökbel Yağlı Pehlivan Güreşleri’ne sayılı günler kaldı. Başkan Yücel, Kırkpınar’ın ardından Türkiye’nin sayılı güreş organizasyonları arasında yer alan Gökbel Yağlı Pehlivan Güreşleri’nde Kırkpınar’ın Başpehlivanı Orhan Okulu ve 700 güreşçinin kol bağlayacağını söyledi.
“VATANDAŞLARIMIZ, İLK GÜN ÜMİT BESEN VE MUAZZEZ ERSOY’LA BULUŞACAK
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, yaptığı açıklamada organizasyonun ilk akşamında Ümit Besen ve Muazzez Ersoy’un sahne alacağını söyledi. Başkan Yücel; “Bu yıl 14.’sünü düzenleyeceğimiz Geleneksel Gökbel Yağlı Pehlivan Güreşlerimiz 21 Temmuz Cumartesi akşamı saat 21.00’da Ümit Besen konseri ile başlayacak ardından ise saat 22.30’da Muazzez Ersoy vatandaşlarımızla buluşacak.” dedi.
“KIRKPINAR’IN ALTIN KEMERLİ ŞAMPİYONU 
ORHAN OKULU GÖKBEL’DE GÜREŞECEK”

Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Gökbel’de bu hafta sonu 700 güreşçinin kol bağlayacağını vurgulayarak şunları söyledi; “Yörük kültürümüzü yaşamak ve yaşatmak için yıllardan beri koordine ettiğimiz bölgemizin en büyük organizasyonlarından ve ülkemizdeki Kırkpınar’dan sonra sayılı yağlı pehlivan güreşi olan Gökbel Yaylası Yağlı Pehlivan Güreşleri’nde geçtiğimiz hafta Kırkpınar’ın başpehlivanı olan Orhan Okulu başta olmak üzere 700’e yakın güreşçi Gökbel er meydanında kol bağlayacak.”
“BİRLİKTE GÜZEL VE KEYİFLİ BİR HAFTA SONU GEÇİRELİM”
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel bütün vatandaşları Gökbel’e davet ederek; “Tüm güreş severleri, yoğun iş stresinden yorulan ve eğlenceli zaman geçirmek isteyen bütün vatandaşlarımızın istek ve ihtiyaçlarını karşılayabilecek şekilde hazırlıklarımızı tamamladık. Birlikte güzel ve keyifli bir hafta sonu geçirmek dileğiyle bütün vatandaşlarımızı 14. Geleneksel Gökbel Yağlı Pehlivan Güreşlerimize davet ediyorum.” dedi.
 

banner109
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.