banner113

Alanya belediyespor voleybol takımı, 1.ligde fırtına gibi rakiplerini dize getiriyor

banner106

Alanya belediyespor voleybol takımı, 1.ligde fırtına gibi rakiplerini dize getiriyor
17 Mart 2019 Pazar 20:34

banner108
banner238
Lideri kendi evinde devirdik

Türkiye Voleybol Federasyonu Erkekler 1. Lig B Grubunda mücadele eden Alanya Belediyespor, bugün karşı karşıya geldiği grup lideri namağlup Bursa Büyükşehir Belediyespor’u mağlup etti.

Lig’in 24.’üncü haftasına kadar yenilgisiz  mücadele eden Bursa Büyükşehir Belediyespor, 25. hafta zafer serisini Alanya Belediyespor’a kaptırarak kendi sahası ve seyircisi önünde 3-2 mağlup oldu. 
28-26, 18-25, 25-20, 22-25 ve 12-15’lik setlerle kıran kırana oynanan maçta adeta nefesler tutuldu. 
Ancak yüksek bütçelerle kurulmuş olan Bursa Büyükşehir Belediyespor üst düzey iki yabancı oyuncusuna rağmen Alanya Belediyespor’u yenmeyi başaramadı.

EFELER LİG’İNE RAMAK KALDI

Kırmızı- Beyazlı Temsilcimiz bugün elde ettiği galibiyetin ardından önümüzdeki hafta kritik bir maça çıkacak. Kendi evinde TOFAŞ Spor ile mücadele edecek olan Alanya Belediyespor, bu maçı da alıp Play-Off’a kalması halinde 6 ve 8 Nisan’da Kayseri’de yapılacak Efeler Lig’i için mücadele edecek. 
Bugün  Bursa’da Cengiz Göllü Spor Salonu’nda üstün perpormas ortaya koyarak Lig’in en başarılı namağlup takımını yenmeyi başaran temsilcimizin başarısı Alanya’da büyük sevinç yarattı. 

ERKEN, "TAKIMIMLA GURUR DUYUYORUM" 

Grup liderini yenmeyi başaran voleybolcuları ve teknik heyeti kutlayan Alanya Belediyespor Kulübü Başkanı Mehmet Erken, “Her şeyden önce başaracağına  inanan bir takımımız var.  Bugün temsilcimiz 24 hafta hiç yenilmemiş grup liderini mağlup ederek büyük bir başarıya imza attı. Efeler Lig’i yolumuz açıldı. Takımımız hem bizim hem Alanya’nın hem de bölgenin  yüzünü güldürdü. Tüm ekibe teşekkür ediyorum. Tüm taraftar ve spor severleri önümüzdeki hafta oynanacak TOFAŞ Spor maçında takımımızı yalnız bırakmamaya çağırıyorum.” dedi.

 

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.