banner113

Alanya'da mutlu bir kral: Papiss Cisse

banner106

Golleriyle Süper Lig’de zirveye yerleşen Cisse, FANATİK için de tacını takıp, pozunu verdi, mesajı gönderdi.

Alanya'da mutlu bir kral: Papiss Cisse
12 Ocak 2020 Pazar 12:38

banner108
banner238

SEZON SONUNA KADAR ÇIKARTMAM
Alanyaspor’un tecrübeli yıldızı Papiss Cisse ile Belek’te kamp yaptıkları otelde samimi bir sohbet yaptık. Ligin ilk yarısında Trabzonsporlu Sörloth ile gol krallığında zirveyi paylaşan Senegalli oyuncu yakından tanıdığınızda gerçekten çok sıcak bir kişilik. Müthiş kariyerine rağmen sanki yıllardır Alanyaspor forması giyiyormuşçasına takımına gönülden bağlı. Zaten bu söyleşiyi yaparken içtenliğini sorularımıza verdiği cevaplardan çok net almak mümkün. Bildiğiniz gibi Senegal Afrika’da Avrupa Ligleri’ni besleyen önemli ülkelerden biri. Cisse’ye pelerin ve krallık tacını giydirirken inanılmaz mutlu oldu. “İnşallah bu giysiyi sezon sonu da üstümden çıkartmam” diyen Cisse’ye ilk sorumuz şu oldu:
ZİRVEDE KALMAK ÖNEMLİ
Alanyaspor senden önce bir gol kralı çıkardı. Love, Alanyaspor’d a büyük izler bıraktı ve Beşiktaş’a transfer oldu. Senin hedefinde neler var?
“Kimseyi geçmek gibi bir hedef içinde değilim. Önemli olan kendimi geçmem, attığım gol sayısını artırmak ve takıma faydalı olmak istiyorum. Bu şekilde de takımımı üst sıralara taşımak istiyorum. Gol krallığında zirvedeyim, umarım ikinci yarı da zirvede kalmayı başarırım.”
ALANYA'DA MUTLUYUM
Peki bu başarılı performansta Alanyaspor’un futbol anlayışı ne kadar etkili? 
“Çok mutluyum, muhteşem bir ekibimiz var. Teknik kadro ve futbolcular olarak çok iyi bir havamız var içeride. Elbette oynadığımız futbol takdir topluyor, biz de zevk alıyoruz. Artık bunun yanı sıra başarı söz konusu. Gerek topladığımız puanlar ve benim atttım goller ve de üst sıralarda olmamız bunun en güzel göstergesi...”
 

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.