banner113

Alanya-Malatya maçı biletleri satışta

banner106

Alanyaspor'un Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu’nun 35. hafta karşılaşmasında 1 Mayıs Pazar günü saat 16.00’da, Bahçeşehir Koleji Stadyumu'nda oynayacağı Öznur Kablo Yeni Malatyaspor maçının biletleri satışa sunuldu.

Alanya-Malatya maçı biletleri satışta
25 Nisan 2022 Pazartesi 12:24

banner108
banner238

Bilet satışları, Alanyaspor Kulübü Passolig Ofisi, www.passo.com.tr ve Passo mobil uygulaması, maç günü Bahçeşehir Koleji Stadyumu Passolig Ofis Gişeleri, Alanyaspor Kulübü Passolig Ofisi, www.passo.com.tr ve Passo mobil uygulamasından yapılacak. Maç günü Passolig kartı basımı ve kombine satışı yapılmayacak. HES sorgulaması yapılmadan ve aşı şartı aranmadan seyirci alınacaktır. 7 yaş ve üzeri için Passolig Kart ve e-bilet zorunludur. UEFA’nın güncel uygulamaları göz önünde bulundurularak ve kamu sağlığının korunması amacıyla misafir takım seyirci uygulaması 2021-2022 sezonu boyunca yapılmayacaktır.
Ayrıca passolig kartı olan kadın, öğrenci ile anneleri ve öğretmenlere Alanyaspor Kulübü Passolig Ofisi, maç gününde ise stadyum passolig ofis gişeleri tarafından ücretsiz bilet tanımlaması yapılacaktır.
E-Biletler, Aytemiz Alanyaspor Kulübü Passolig Ofisi, www.passo.com.tr ve Passo mobil uygulaması, maç günü Bahçeşehir Koleji Stadyumu Passolig Ofis Gişeleri de açık olacaktır.
Bilet detaylarınızı öğrenmek için; 'Koltuk' yazıp, 'boşluk' bırakıp, TCKN'nizi yazarak 6033'e SMS gönderebilirsiniz.
Bilet fiyatlarımız şu şekilde belirlenmiştir:
Güney VIP Tribünü 350 TL
Corendon Airlines Maraton Tribünü 50 TL
Corendon Airlines Kuzey Tribünü 25 TL
Roof Lounge Güney Tribünü 25 TL
 

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.