banner113

Alanya stadının ismi 3. kez değişti

banner106

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatı üzerine TFF'nin stadyum isimlerinden Arena'yı çıkartmasıyla yeni bir problem ortaya çıktı. 

Alanya stadının ismi 3. kez değişti
29 Mayıs 2017 Pazartesi 09:09

banner108
banner238
Bazı statlar isimsiz kaldı. Şu an sponsor isimleriyle anılan stadyumların sponsorlukların sona ermesiyle adları sadece 'stadyum' olarak kalacak.
İSİMSİZ KALACAKLAR
Bu gelişmenin ardından örneğin Vodafone Arena'nın adı Vodafone Stadyumu olurken TT Arena'nın adı ise TT Stadyumu oldu. Medical Park Arena'nın adı Medical Park Stadyumu oldu. Ancak bu durum yeni bir sorun ortaya çıkardı. Artık "arena" sözcüğü çıkarılınca stadyumların adı sadece sponsor isimlerinden oluşur hale geldi.
ALANYASPOR'UN STADININ ADI 3. KEZ DEĞİŞİYOR
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın statlardan "arena" adının kaldırılacağını açıklamasının ardından Aytemiz Alanyaspor yönetimi, geçen cuma günü aldığı kararla Türkiye Futbol Federasyonu'na stadın adının değiştirilmesi için başvuruda bulundu.
Bu yıl sezon ortasında imzalanan sponsorluk anlaşması gereği Alanya Oba Stadı'yken 'Bahçeşehir Okulları Arena' olarak değiştirilen stadın adı, son başvuruyla birlikte bir kez daha değişti. Aytemiz Alanyaspor'un Oba Mahallesi'ndeki 13 bin kişi kapasiteli stadının adı 'Bahçeşehir Okulları Stadı' oldu. Kulüp yönetiminin TFF'nin onayladığı isim değişikliği kararının ardından stattaki tabelaların değişimi için de çalışmalara başladığı belirtildi.
 

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.