banner113

Alanya’da düzenlenen Paratriatlon Dünya Kupası'nda dereceye girenler belli oldu

banner106

Alanya’da bu yıl 31.'si düzenlenen Paratriatlon Dünya Kupasında sonuçlar belli oldu. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Paratriatlon Dünya Kupasının ve Triatlon Avrupa Kupasının ilçede düzenlenmesinin Alanya için önemli olduğunu söyledi

Alanya’da düzenlenen Paratriatlon Dünya Kupası'nda dereceye girenler belli oldu
15 Ekim 2022 Cumartesi 23:38

banner108
banner238

bu yıl 31. kez ev sahipliği yaptığı Triatlion Avrupa Kupası ve Paratriatlon Dünya Kupası başladı. Etkinliğin ilk günü Paratriatlon Dünya Kupası heyecanı ile başladı. 81 sporcu 11 kategoride mücadele etti.

750 metre yüzme, 20 kilometre pedal çevirme ve 5 kilometrelik koşu etaplarında yarıştı. Dereceye giren sporculara ödüllerini Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Triatlon Federasyonu Başkanı Bayram Yalçınkaya, Avrupa Triatlion Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Alicia Garcia Perez ve ilçe protokolü tarafından verildi.

Paratriatlon Dünya Kupası'nda 11 kategoride Erkeklerde; Jules Ribstein, Daniel Molina, Alexis Hanquinquant, Martin Schulz, Thibaut Rigaudeau ve Ahmed Andaloussi oldu.

Kadınlarda ise Elise Marc, Marta Francés Gmez, Alisa Kolpakchy, Francesca Tarantello ve Brenda Osnaya Alvarez birinci oldu.

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.