banner113

ALANYALI TEKNİK DİREKTÖR DURUSOY, ANAMUR BELEDİYESPOR İLE ANLAŞTI

banner106

Alanyaspor'un eski teknik direktörlerinden ve Alanya'nın yetiştirdiği önemli teknik adamlardan Ali Haydar Durusoy, Anamur Belediyespor ile anlaştı.

ALANYALI TEKNİK DİREKTÖR DURUSOY, ANAMUR BELEDİYESPOR İLE ANLAŞTI
16 Kasım 2022 Çarşamba 09:19

banner108
banner238

TFF Bölgesel Amatör Lig 7. Grup ekiplerinden Anamur Belediyespor, şampiyonluk hedefiyle başladığı ligde zirveden uzaklaşınca teknik ekip değişikliğine gitti. Yeşil beyazlı kulüp, Beşiktaş'ın efsane ismi Sergen Yalçın ile isim benzerliği olan teknik adam Sergen Yalçın ile yollarını ayırmasının ardından takımın başına daha önce de Anamur'da görev yapmış olan Alanyaspor'un eski teknik direktörü Ali Haydar Durusoy'u getirdi. 

Haydar Durusoy, önceki gün Anamur'a giderek Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç ve Anamur Belediyespor Kulüp Başkanı Adem Şen ile birlikte sözleşme imzaladı. Göreve başlayan Durusoy, Anamur Belediyespor'un başında ilk maçını deplasmanda BAL'daki bir başka Mersin ekibi Silifke Belediyespor ile yapacak. Anamur Belediyespor, grubunda çıktığı 7 maçta 2 galibiyet ve 5 beraberlik aldı. 11 puanla sıralamada 5. basamakta buluyor. Bu haftaki rakibi Silifke Belediyespor ise 13 puanla 3. basamakta yer alıyor. 

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.