banner113

Alanya’nın hedefi forvetsiz kanarya

banner106

Soldado’nun cezalı, Slimani’nin gözden çıkarılması, Frey’in de sakatlığı nedeniyle Alanyaspor maçına F.Bahçe forvette Ayew’le çıkacak. Sergen Yalçın bu durumu avantaja çevirmek istiyor

Alanya’nın hedefi forvetsiz kanarya
17 Nisan 2019 Çarşamba 08:42

banner108
banner238
Süper Lig'deki Antalya temsilcilerinden Aytemiz Alanyaspor, ligin 29. hafta maçında pazar günü evinde ağırlayacağı Fenerbahçe maçının hazırlıklarına başladı. Teknik direktör Sergen Yalçın gözetiminde çalışan turuncu-yeşillilerde Evkur Yeni Malatyaspor maçında forma giyen oyuncular antrenman koşusu yaparken, diğer futbolcular ise 5'e 2 top kapma ve dar alanda pas çalışması yaptı. Antrenmanda Malatya maçında golle buluşan Fernandes ve Brezilyalı oyuncuların neşesi dikkat çekti.

AVANTAJA ÇEVİRMEK İSTİYOR
Galatasaray maçında sarı kart gören Fenerbahçe'nin forveti Soldado'nun cezalı duruma düşmesi ile Alanyaspor maçında forma giyemeyecek. Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın Slimani'yi gözden çıkarması, Frey'in de sakatlığı nedeniyle Alanya maçında bu mevkide Ayew'e şans vermesi bekleniyor. Alanyaspor bu dunumu avantaja çevirmek istiyor.

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.