banner113

ALANYASPOR 0-3 BEŞİKTAŞ Süper Lig'in 21. haftasında deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşan Corendon Alanyaspor, sahadan 3-0 mağlup ayrıldı. Alanyaspor, maçta yakaladığı net gol pozisyonlarında kaleci Mert Günok'u geçemedi. Corendon Alanyaspor, S

banner106

ALANYASPOR 0-3 BEŞİKTAŞ Süper Lig'in 21. haftasında deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşan Corendon Alanyaspor, sahadan 3-0 mağlup ayrıldı. Alanyaspor, maçta yakaladığı net gol pozisyonlarında kaleci Mert Günok'u geçemedi.   Corendon  Alanyaspor, S
29 Ocak 2023 Pazar 16:33

banner108
banner238

ALANYASPOR 0-3 BEŞİKTAŞ
Süper Lig'in 21. haftasında deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşan Corendon Alanyaspor, sahadan 3-0 mağlup ayrıldı. Alanyaspor, maçta yakaladığı net gol pozisyonlarında kaleci Mert Günok'u geçemedi.


Corendon  Alanyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 21'nci haftasında Beşiktaş ile deplasmanda karşılaştı. Mücadeleye ev sahibi ekip Beşiktaş baskılı bir oyunla başladı. Maçın ilk 14 dakikasında Beşiktaş'a karşı iyi savunma yapan Alanyaspor, bu dakikadan sonra oyunda dengeyi kurdu. Turuncu yeşilli ekip 14'ncü dakikada Efecan, karşı karşıya pozisyona kaleci Mert'i geçemedi. Alanyaspor savunmasında Furkan, 19'ncu dakikada hata yaptı ve Runarsson'un Cenk Tosun'a müdahalesine hakem penaltı verdi. Cenk Tosun, penaltı atışında skor eşitliğini bozdu. Geriye düşen Alanyaspor, oyun disiplinini sürdürdü. Alanyaspor, 24'ncü dakikada Ahmed Hassan ile bir gol fırsatı daha yakaladı ancak kaleci Mert bu pozisyonda da kalesini gole kapadı. Beşiktaş'ın topa daha fazla hakim olduğu maçın ilk devresini penaltı golüyle Beşiktaş, 1-0 önde tamamladı.

SAVUNMADA AYNI HATALAR
Karşılaşmanın ikinci devresine iki takımda oyuncu değişikliği yapmadan başladı. Bu devreye daha istekli başlamasına rağmen Alanyaspor 51. dakikada Fernandes'in pasında Cenk Tosun'un şutu farkı 2'ye çıkardı. Bu golün ardından teknik direktör Farioli, üç değiklik birden yaptı ancak iki dakika sonra Beşiktaş, Dele Alli, savumada paslaşırken yapılan hatayı affetmedi ve farkı 3'e çıkardı. Beşiktaş, üç farka rağmen oyun disiplininde kopmadan oynarken Alanyaspor'un gol çabaları pozisyona dönüştü  ancak son vuruşlarda kaleci Mert'i geçemedi. Mücadelede başka gol olmadı ve Beşiktaş, sahadan 3-0 galip ayrıldı.

banner109
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.