banner113

ALANYASPOR'A HAKEM BAHATTİN ŞİMŞEK FRENİ. 2-2

banner106

Alanyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Konyaspor ile deplasmanda karşılaştı. Zorlu mücadele 2-2 sonuçlandı ve taraflar sahadan 1'er puanla ayrıldı. 

ALANYASPOR'A HAKEM BAHATTİN ŞİMŞEK FRENİ. 2-2
26 Aralık 2022 Pazartesi 09:57

banner108
banner238

Maçta ilk gol ev sahibi Konyaspor'dan geldi. Alanyaspor'da Furkan, 18. dakikada ceza alanı içinde rakibine müdahale ederken top eline çarptı ve hakem Bahattin Şimşek VAR incelemesinin ardından penaltı kararı verdi. Atışı kullanan Hadziahmetovic topu filelerle buluşturarak skoru 1-0'a getirdi. 


Konyaspor'a karşı ilk yarıyı 1-0 geride kapatan Alanyaspor, ikinci yarıda galibiyeti daha çok isteyen taraftı. 57. dakikada Oğuz Aydın ile mutlak bir golü kaçıran turuncu yeşilli ekip, aradığı beraberlik golünü 65'de buldu. Bu dakikada kazanılan korner atışında Cavaleiro'nun ortasına iyi yükselerek kafa şutunu çeken Furkan, topu ağlarla buluşturarak skoru 1-1'e taşıdı. 

Kupa maçında 2 penaltı atışını gole çeviremeyen Alanyaspor'un golcü yıldızı Ahmed Hassan, eski takımı Konyaspor'a karşı kazanılan penaltıda topun başına geçti ve 78. dakikada golünü atarak skoru 2-1'e getirdi.

BAHATTİN ŞİMŞEK FACİASI
Zorlu maçın hakemi Bahattin Şimşek, özellikle de karşılaşmanın ikinci yarısında verdiği kararlarla adeta saç baş yoldurdu. Maçın normal süresine 12 dakika uzatma veren Şimşek, 90+8. dakikada hava topuna çıkan Alanyaspor kalecisi Runarsson'un Diouf'a faul yaptığını söyleyerek penaltı noktasını gösterdi. Bu kararın ardından yoğun itirazlar eden Alanyaspor yedek kulübesi sonuç alamadı. Penaltı atışını gole çevirerek kendisinin ve takımının ikinci golüne imza atan Hadziahmetovic, skoru 2-2'ye taşıdı ve maçın da skorunu tayin etti. Bu sonucun ardından Alanyaspor 18 puana, Konyaspor ise 25 puana yükseldi. 

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.