banner113

Alanyaspor başkanından açıklama

banner106

Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, basın mensupları ile bir araya geldi

Alanyaspor başkanından açıklama
13 Şubat 2018 Salı 16:47

banner108
banner238

Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu “Alanya şehri olarak birlik ve beraberliğe her zamankinden daha çok ihtiyacımız var” dedi.

Çavuşoğlu öğle yemeğinde basın mensuplarını ağırladı. Toplantı sonrası kendisine yöneltilen soruları da yanıtlayan Çavuşoğlu, Aytemiz Alanyaspor hakkında kamuoyunda oluşan olumsuz hava ile ilgili açıklamalarda bulundu. Süper Lig’in geçtiğimiz sezona oranla daha zorlu olduğunu ve son maçlarda istenilen sonuçların alınmamasının kendilerini de üzdüğünü belirten Çavuşoğlu, “İlk yarı itibariyle küme düşme potasının üzerinde yer aldık. Son Karabükspor ve Konyaspor maçlarında hiç beklemediğimiz sonuçlar oldu. Karabük’te çok iyi oynamadık ve yenildik. Atiker Konyaspor maçı bizim için bir dönüm maçıydı. Hafta içi de takımımız o doğrultuda çalışmalar yaptı ve çok iyi hazırlandılar. Biz de yönetim kurulu olarak tüm mesaimizi kulüpte geçirdik; moral ve motivasyon açısından elimizden gelen her şeyi yaptık ama maalesef mağlup olduk” diye konuştu. Maçta Hakem Fırat Aydınus’un takımımız lehine net 3 penaltıyı vermediğini söyleyen Çavuşoğlu, “Herkes gibi hakemler de hata yapabilir ama maalesef bu sene hakem hatalarından dolayı canımız yandı” dedi.

Hasan Çavuşoğlu ayrıca tribünlere gelerek birlik, beraberlik içerisinde takımını 90 dakika destekleyen taraftara teşekkür ederken, “Gönül isterdi ki onlara 3 puan hediye edelim ama maalesef olmadı. Onun dışında sahaya yabancı madde atan ve çirkin tezahüratta bulunan arkadaşları hiçbir zaman Alanyaspor taraftarı olarak kabul etmiyoruz. Onların stada girişi yasaklanacaktır. Böyle destek olmaz” dedi. 
Çavuşoğlu, Alanyaspor yönetimi hakkında yapılan yıkıcı eleştirileri hak etmediklerini söyleyerek “Biz yöneticiler bugün varız yarın yokuz. Bakıyorum ki maça dahi gelmeyen insanlar yönetim hakkında ahkam kesebiliyor. Onlara şunu söylemek istiyorum, “Bir düşünün bakalım bugüne kadar Alanyaspor için ne yaptınız? Ne konuda Alanyaspor’a bir faydanız oldu?” Bizler hep sabırlı ve inançlı bir şekilde Alanyaspor’u ayakta tutmaya çalışıyoruz. Bazı insanlar konuşuyor, eleştiriyor fakat kimse şunu demiyor: “Alanyaspor’un sabit gelir kaynakları ne kadar?” “Alanyaspor hangi imkanlarla ayakta duruyor?” “Alanyaspor’a şehir olarak ne kadar maddi yardım yapılmış?” Kimse bunun müzakeresini, muhasebesini yapmıyor. Yönetimin gece – gündüz çalışması ve belli bir taraftarın stada gelmesiyle nereye kadar gider? Alanyaspor’un daha iyi olması için her türlü fedakarlığı yapıyoruz ama bunu görmek istemeyen insanlar var. Alanya şehri olarak bugün birlik ve beraberliğe her zamankinden daha çok ihtiyacımız var” dedi. Hizmet için görev aldıklarında önlerinde yüzlerce icra dosyasının olduğunu hatırlatan Çavuşoğlu, “Biz o zaman göreve geldiğimizde bu takımı 1. Lige, Süper Lig’e çıkaracağız demedik. Ama biz bunların hepsini bu şehre yaşattık. Bu kadar nankörlük olmaz ki? Bizim de bir şevke ihtiyacımız var” şeklinde konuştu.

Bir gazetecinin Fenerbahçe maçı hakkındaki sorusunu “Önümüzdeki maç önemli. Her maç olduğu gibi puan ve puanlar için hazırlanıyoruz. Fenerbahçe deplasmanı zor fakat biz de iyi bir takımız ve çıkışa ihtiyacımız var” diye cevaplayan Çavuşoğlu ligde kalma puan barajının ise geçen senenin biraz daha altında olacağını düşündüğünü söyledi.

banner109
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.