banner113

Alanyaspor, bu sezon oyunuyla herkesin takdirini topladı!

banner106

28 haftada topladığı 46 puanla 5'inci sırada yer alan Alanyaspor rakiplerine karşı sahada genellikle üstün bir oyun sergiledi.

Alanyaspor, bu sezon oyunuyla herkesin takdirini topladı!
09 Mart 2021 Salı 11:40

banner108
banner238

Alanyaspor, bu sezon ligde ortaya koyduğu performans ve sahadaki oyunuyla herkesin beğenisini topluyor. Geride kalan 28 haftada topladığı 46 puanla 5'inci sırada yer alan Akdeniz temsilcisi rakiplerine karşı sahada genellikle üstün bir oyun sergiledi.

Spor Toto Süper Lig'de son 3 sezondur başarılı bir grafik çizen ve her yıl daha da üzerine koyarak ilerleyen Akdeniz temsilcisi, sahada sergilediği performansla da herkesin beğenisini topluyor. Rakiplerine karşı asla pes etmeyen ve oldukça hareketli bir oyun kuran turuncu-yeşilli takım, genellikle sahada da oyun üstünlüğünü elinde bulunduruyor.  Son olarak zorlu rakibi Trabzonspor'u deplasmanda 3-1'lik net skorla geçen Alanyaspor, ligdeki ilk beş hedefini de koruyor. Sezonu üst sıralarda tamamlayarak Avrupa şansını da korumak isteyen Alanyaspor, son dönemde aldığı şansız sonuçlara rağmen oyunuyla bunu başarabileceğini gösteriyor.

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.