banner113

Alanyaspor cephesi: Skordan memnunuz

banner106

Alanyaspor'un teknik direktörü Sergen Yalçın, kupada kendilerini mutlu eden bir skor aldıklarını söyledi.

Alanyaspor cephesi: Skordan memnunuz
05 Aralık 2018 Çarşamba 08:49

banner108
banner238
Ziraat Türkiye Kupası 5. tur ilk maçında konuk ettiği Kahramanmaraşspor'u 7-2 yenen Aytemiz Alanyaspor'un teknik direktörü Sergen Yalçın, kupada kendilerini mutlu eden bir skor aldıklarını söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Sergen Yalçın, kupaya önem verdiklerini ve kupada devam etmek istediklerini dile getirerek, "Oyunun ikinci bölümü bizim için iyi oldu. Kahramanmaraşspor'un 10 kişi kalması oyun düzenlerini bozdu, onları sıkıntıya soktu. 10 kişi oynamak kolay değil. Özellikle bu tür maçlarda. Aşağıdaki takımların yukarıdaki takımlara karşı 10 kişi oynaması çok zor ve onlar da bunu yaşadı." dedi.

Futbolda bu tür sıkıntıların yaşanabildiğini anlatan Yalçın, kendilerinin de geride kalan hafta Spor Toto Süper Lig'deki Atiker Konyaspor maçında eksik kaldığını hatırlattı. Arka arkaya çok fazla maç yaptıklarını aktaran Yalçın, "Hafta sonu oynadık. Bugün oynadık. Cuma günü de zorlu bir müsabakaya çıkacağız. Oyuncu kadromuzda sakatlarımız var. Kadromuz çok geniş olmadığı için takım içinde dönemiyoruz." diye konuştu.

Kahramanmaraşspor karşısında galip geldikleri için mutlu olduklarını kaydeden Yalçın, artık önlerindeki lig maçına odaklanacaklarını belirtti. Cuma günü çok önemli bir karşılaşmaya çıkacaklarını dile getiren Yalçın, "Çok kısa zamanda en iyi şekilde hazırlanıp, sahada doğru şekilde olmak istiyoruz. Bizim için bundan sonraki süreç inşallah iyi olur." ifadelerini kullandı.

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.