banner113

Alanyaspor çıkış arıyor

banner106

Bu sezonki başarılı grafiğini son 3 maçta sürdüremeyen, F.Bahçe ile berabere kalan, Gençlerbirliği ve DG Sivasspor’a mağlup olan Aytemiz Alanyaspor, Beşiktaş maçıyla zirve iddiasını sürdürmek istiyor

Alanyaspor çıkış arıyor
26 Şubat 2020 Çarşamba 09:32

banner108
banner238



Süper Lig'in bu sezon en iyi takımları arasında yer alan Aytemiz Alanyaspor, 3 haftadır istediği sonuçları elde edemiyor. Başarılı bir grafik çizen turuncu-yeşillilerin bu sezon yalnızca 6 mağlubiyeti bulunuyor. Ziraat Türkiye Kupası'nda Galatasaray'ı eleyerek yarı finale yükselen Şimşekler, aynı hafta içinde ligde Fenerbahçe'den deplasmanda 1 puan almayı bildi ancak takıma bu dev maçların ağırlığı çöktü.

MAÇA EKSİKSİZ HAZIRLANIYOR
Ligde peş peşe iki mağlubiyet alan Alanyaspor yeniden çıkışa geçmek istiyor. Evinde oynadığı Gençlerbirliği ve deplasmandaki Sivasspor maçlarında alınan 1-0'lık mağlubiyetler takımda moralleri düşürdü. Özellikle Sivas maçında ortaya konan oyuna rağmen alınan mağlubiyetten rahatsız olan teknik heyet ve futbolcular, cuma günü evinde oynayacağı Beşiktaş maçından mutlak 3 puan almanın hesaplarını yapıyor. Ön liberoda Ceyhun'un yerine Sivasspor maçında ilk 11'de forma giyen Musa Çağıran'ın istenilenin altında bir performans sergilemesi teknik heyeti düşündürürken Ceyhun'un kart cezasının bitmesi ve Salih'in de iyileşmesiyle takımdaki yerlerini almaları bekleniyor. Alanyaspor, son 3 lig maçında sadece Fenerbahçe maçında bir kez rakip fileleri havalandırırken, kalesinde 3 maçta 1'er gol gördü. Ligde bu sezon 16 kez fileleri havalandırarak gol krallığında zirvenin en yakın takipçisi olan Cisse, en son golünü Fenerbahçe maçında penaltıdan kaydetti.

JUANFRAN VE DJALMA İLK BÖLÜMDE ÇALIŞTI
Beşiktaş maçı hazırlıklarına başlayan turuncu- yeşilliler, geçen sezon Alanyaspor'u çalıştıran ve şu anda Beşiktaş'ın başında bulunan Sergen Yalçın'ın öğrencilerine karşı galip gelip tekrar zirve yarışında yer almak için sıkı çalışıyor. Dünkü idmanda, Juanfran ve Djalma sadece ilk bölümde yer aldı.
 

banner109
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.