banner113

Alanyaspor'dan ALA Fan Token'in halka arzı değerlendirmesi

banner106

Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, "ALA Fan Token'in 4 Ekim'deki halka arzında bizi mutlu eden sonuçlar elde ettik" dedi.

Alanyaspor'dan ALA Fan Token'in halka arzı değerlendirmesi
05 Ekim 2021 Salı 18:19

banner108
banner238

Başkan Hasan Çavuşoğlu, ALA Fan Token'in halka arzını tesislerimizde yaptığı basın toplantısında değerlendirdi. 'ALA Fan Token'in 4 Ekim'deki halka arzında kendilerini mutlu eden sonuçlar elde ettiklerini belirten Çavuşoğlu, Alanyaspor'un dünya çapında bir marka olduğunu bir kez daha görmüş olduk. Dün bir kısmını satışa çıkardığımız tokenler 5 dakikada bitti. 91 ülkeden alım yapıldı. Avrupa'da 40 önemli kulüp arasında 13. sırada yer alması bizim için çok önemliydi. Türkiye'den sonra en çok Polonya, İtalya, Fransa ve Brezilya'dan alımlar yapıldığını gördük. Bu da Alanyaspor'un marka değerinin arttığı ve ne kadar önemli işler yapıldığı gösteriyor. 25 dakikada 200 bin adet satıldı. Marka değerini gün geçtikçe artırıyoruz" dedi.

Finansal Projelerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Murat Kayacan ise, " Alanyaspor taraftar tokenleri olarak başarılı bir arz gerçekleştirdik. 3 milyon taraftar tokenlerimizi de ileri ki süreçlerde halka arz etmiş olacağız. Dünyaca ünlü takımların içinde olduğu, Barcelona, Manchester City, PSG, Juventus, Inter, Atletico Madrid gibi takımların bulunduğu bu projeye girmiş olmak çok güzel. Bundan sonra istediğimiz bu ilginin devam etmesi şeklindedir" diye konuştu.
 

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.