banner113

Alanyaspor'dan en güzel ziyaret!

banner106

Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, Muharrem ayı dolayısıyla Alanya Huzurevi'ni ziyaret ederek, huzurevi sakinlerine aşure ikramında bulundu. 

Alanyaspor'dan en güzel ziyaret!
12 Eylül 2019 Perşembe 16:29

banner108
banner238


Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, yardımcı antrenör Mehmet Yozgatlı, kaleci antrenörü Murat Erdeğer, genel koordinatör Mevlüthan Çavuşoğlu, genel müdür Muhammed Ak, yönetim kurulu üyeleri Mehmet Uslu ve Mehmet Güler, Muharrem ayı dolayısıyla Alanya Huzurevi'ni ziyaret etti. Huzurevi Müdürü Fatma Aksoy tarafından karşılanan teknik direktör Erol Bulut ve yardımcıları, huzurevi sakinleriyle bir süre sohbet ettikten sonra aşure ikramında bulundu. İkramların ardından eylül ayında doğan huzurevi sakinlerinin de pasta keserek doğum günleri kutlandı. Huzurevi sakinleri ziyaretten mutlu olduklarını dile getirerek Bulut ve yardımcılarına teşekkür etti. 

HAYIR DUASI ALMAYA GELDİK

Ziyaret hakkında konuşan Teknik Direktör Erol Bulut, Muarem ayı kapsamında huzurevine ziyarette bulunduklarını söyledi. Alanyaspor olarak huzurevinde büyükleri ziyaret ettiklerini belirten Bulut, "Onlara aşure ikramında bulunduk. Onların hayır duasını almaya geldik. Sağ olsun kendileri de bizleri buraya kabul etti. Burada güzel bir gün geçirdik. Kendilerine uzun ömürler diliyorum. Güzel bir ortamda yaşadıklarını da gördük ve bu bizi çok mutlu etti. Gelecekte elimizden gelen ne varsa, her zaman büyüklerimizin yanında olmak umuduyla yolumuza devam etmeye çalışacağız. Onların hayır dualarını aldık. İnşallah önümüzdeki maça da faydası olacak” dedi. 



 

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.