banner113

Alanyaspor'dan Gazipaşa doğumlu başkana forma

banner106

Gazipaşa doğumlu olan Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’a, genç takım oyuncularını Anlanyaspor altyapısıyla buluşturduğu için ‘07’ numaralı Alanyaspor forması hediye edildi.

Alanyaspor'dan Gazipaşa doğumlu başkana forma
15 Haziran 2017 Perşembe 17:16

banner108
banner238
Muratpaşa Belediye Başkanı  Ümit Uysal'la sporda kuralları değiştiren ve Türk sporuna yeni oyuncular kazandırmak için başta altyapı olmak üzere büyük atılımlar gerçekleştiren  Muratpaşa Belediyesi, futbolda kentin Süper Lig'de mücadele eden iki takımın da altyapı fabrikası oldu.
Belediyespor'un  Türkiye ve  Antalya şampiyonu olan genç takımlarından oyuncular sezon öncesi hazırlık kamplarında denenirken geçen yıl 5 oyuncuyu takımla birlikte kampa alan Alanyaspor  Muratpaşa Belediyesispor'un 3 oyuncusuyla devam kararı aldı. Bu yıl da Alanyaspor kampı için 2 oyuncu seçilirken Ayteniz Alanyaspor'un altyapı hocalarından Mehmet Öncan teşekkür için Başkan Uysal'ı makamında ziyaret etti.
Ziyarette altyapı konusunda çalışmaları ve verdiği destek dolayısıyla Başkan  Uysal'a teşekkür eden Öncan, '07' numaralı Alanyaspor forması hediye etti. Başkan  Uysal ise geçen yıl U17 kategorisinde gelen  Türkiye şampiyonluğu ve bu yıl da U19 kategorisinde mücadele eden takımın  Antalya şampiyonluğunun  Muratpaşa'nın spora ilişkin bakış açısının en önemli çıktısı olduğunu söyledi

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.