banner113

Alanyaspor'dan transferlerle ilgili açıklama

banner106

Alanyaspor Sportif Direktörü Taner Savut, Radyospor'da yayınlanan Haber Aktif programında Emrah Karalinç ve İlker Koç'a özel açıklamalarda bulundu.

Alanyaspor'dan transferlerle ilgili açıklama
17 Haziran 2017 Cumartesi 09:58

banner108
Alanya, Moskova'da Çavuşoğlu ve Lavrov resimleriyle tanıtım yapıyor
İlgili Galeriye Git
banner238

Savut'un Radyospor'da yaptığı açıklamalar şu şekilde :
"Geçen sezondan kalan iskeletimiz var..."
Gündemimiz çok yoğun. İnce eleyip sık dokuyarak minumum hata ile transfer sezonunu geçirmek istiyoruz. Geçen sezondan kalan bir iskeletimiz var ve üstüne iyi oyuncular da takviye ederek sezona başlamak istiyoruz. Bu yönde de çalışmalarımız devam ediyor.
"Vagner Love için kulağımıza gelen şeyler var..."
Kulağımıza gelen bazı şeyler var Vagner Love için ama resmi olarak kapımız çalınmadı. Neticesinde Süper Lig'in gol kralı olmuş bir oyuncunun büyük takımlar tarafından ilgi görmesi ya da konuşulması gayet normal. Ancak şu an için Vagner Love bizim oyuncumuz. Resmi bir teklif şu an için yok. Ancak yarın ne olur bilinmez.
"Dzagoev transferini değerlendiriyoruz..."
Aytemiz Alanyaspor'un gündeminde olan Alan Dzagoev ve Zeki Yavru hakkında da konuşan Savut, şu sözlere yer verdi:
Birçok oyuncunun ismi birçok kulüple anılıyor. Saydığınız oyuncular bizim kulübümüzle de anılıyor. Bizim transfer çalışmalarımız çok kapsamlı bir şekilde ilerliyor. Bu saydığınız oyuncuları da değerlendirdik, değerlendiriyoruz da... Sonuç alma noktasına geldiğimizde zaten her şey basına yansır. Gündemimize geliyor, giriyor çıkıyor. Öncelikli hala geliyor, önceliğini yitiriyor. Değişken bir borsa var transferde bizim için. Dolayısıyla her noktada her ihtiyacımız olan mevkiide 3-4 tane önemli oyuncuyla görüşmemiz sürüyor. Sonuçlanınca haberiniz olacaktır.
"Stoch düşündüğümüz oyuncular arasında..."
Stoch'la iligili geçen sene de girşimimiz oldu. Bu sene de düşündüğümüz oyuncular arasında yer alıyor. Daha ciddi bir girişimimiz olmadı ama bizim önemsediğimiz bir oyuncu Stoch. Şartlar uygun olursa değerlendirebileceğimiz bir oyuncu Stoch.
"Emre Akbaba bizim için çok önemli..."
Emre Akbaba bizim mukaveleli oyuncumuz. 2 yıl daha sözleşmesi var. Emre çok önemli bir oyuncu bizim için. Dolayısıyla takımımızın oyuncusu. Vagner Love için de söylediğim gibi yarın kulübün ve Emre'nin menfaatleri göz önünde bulundurularak değişkenlik gösterebilir. Ancak bugün itibariyle Emre bizim için çok önemli bir oyuncu.
"Candeias için başka takımlar imza aşamasında..."
Candeias kiralık bir oyuncumuzdu. Biz geçen sezon kiralık oyunculardan çok iyi bir katkı aldık. Ancak iyi bir sezon geçirdiği için onun rakamları biraz yükseldi. Başka kulüplerin de temasda olduğu, hatta imza aşamasında olduğu söyleniyor. Bizim her mevkiide alternatiflerimiz var. Sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum. Dolayısıyla önümüzdeki süreç ne gösterecek hep beraber bakacağız.
Alanyaspor en son Antalyaspor’a forma terleten Mbilla Etame ile prensipte anlaştı.
Daha önce Adanaspor, Samsunspor ve Antalyaspor formasını terleten Mbilla, bu sezon Kırmızı- Beyazlı formayla çıktığı 24’ü ilk 11, 29 maçta 4 kez rakip fileleri havalandırdı.
Alanyaspor’un Kamerunlu santrfor ile 2 yıllık anlaşmaya vardığı öğrenildi. (Ajansspor)

 

banner109

Etiketler; #taner savut
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.