banner113

Alanyaspor Fan Token ($ALA) ne işe yarar?

banner106

Socios, Alanyaspor ile fan token çıkarma konusunda anlaştığını duyurmuştu. Yapılan açıklama sonrası taraftarlar ve fan token yatırımcıları heyecanlandı. Taraftar etkileşim platformu Socios ve kripto para birimi Chiliz, Türkiye’de ve dünyada iş birliklerini arttırıyor.

Alanyaspor Fan Token ($ALA) ne işe yarar?
07 Ekim 2021 Perşembe 16:03

banner108
banner238

Alanyaspor Fan Token ($ALA) Nedir?
Alanyaspor kulübü’nün resmi kripto para birimine Alanyaspor fan token ($ALA) denilmektedir. $ALA fan token sahipleri Alanyaspor ile ilgili bir takım ayrıcalıklardan yararlanacak.
Alanyaspor Fan Token ($ALA) Ne İşe Yarar?
Alanyaspor fan token ($ALA) sahipleri kulüp kararlarında oy kullanma hakkı, taraftar sohbet odalarına katılma, sürpriz hediyeler kazanma, vip ayrıcalıklardan yararlanma gibi bir takım işlevler için kullanılacaktır. Alanspor fan token sahipleri aynı zamanda kulüplerine de gelir yaratmaktadır.
Alanyaspor Fan Token ($ALA) Ne Zaman Ön Satışa Çıktı?
Alanyaspor Twitter hesabından yapılan açıklamaya göre $ALA fan token 4 Ekim 2021 tarihinde saat 14:00’da ön satışa çıktı. Alanyaspor fan token ön satışı Socios’tan yapıldı. Alanyaspor fan token’ın adedi 10 TL değerinde chiliz’den yapıldı. İlk turda kişi başı maksimum 25 adet alınabildi. Alanyaspor fan token ön satışı ikinci tura kalmadı. 200bin adet $ALA fan token ön satışı ilk turda tamamlandı.
Alanyaspor Fan Token ($ALA) Ne Zaman Listeleniyor?
Alanyaspor fan token 11 Ekim 2021 tarihinde listeleniyor. Listelenme Türkiye saati ile 14:00’da Chiliz Exchange ve taraftar etkileşim platformu Socios’ta olacak.
 

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.