banner113

Alanyaspor Gazipaşa'da öğrencilerle buluştu

banner106

Aytemiz Alanyaspor'un İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte geçen yıl başlattığı 'Alanyasporum Okulumda' projesi kapsamındaki 16'ncı etkinlik bugün Gazipaşa'da yapıldı. 

Alanyaspor Gazipaşa'da öğrencilerle buluştu
19 Ekim 2018 Cuma 17:56

banner108
banner238
Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen etkinliğe Gazipaşa Kaymakamı Ali Sakar, Gazipaşa Belediye Başkanı Adil Çelik, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Alanya Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er, Gazipaşa Milli Eğitim Müdürü Mustafa Aktaş, yönetim kurulu üyeleri, futbolcular Haydar Yılmaz, Efecan Karaca, Hasan Ayaroğlu, PapissCisse, DeyvisonBobo, FabriceNsakala ve FilipeAugusto ve Gazipaşa'daki tüm okullardan gelen öğrenciler katıldı. 
Etkinlik, Gazipaşa Milli Eğitim Müdürü Mustafa Aktaş'ın konuşmasıyla başladı. Aktaş, etkinliğe ilçedeki 20 okuldan çok sayıda öğrencinin katıldığını söyledi. Daha sonra Proje Yürütücüsü Yusuf Yılmaz'ın, projenin amacına yönelik yaptığı konuşmayla devam etti. Ardından kürsüye çıkan Gazipaşa Belediye Başkanı Adil Çelik, gençlerin boş zamanlarını sporla geçirmeleri gerektiğini belirterek, "İlçemize isminin verilişinin 96'ncı yılı kutlama etkinlikleri ve Çekirdeksiz Nar Festivalimize teşrifleri için Alanyasporumuza teşekkür ediyoruz" dedi. 

 

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.