banner113

Alanyaspor hazır değil!

banner106

Alanyaspor, 2021 - 2022 sezonu öncesi son sınavında Konyaspor'a 3-1 mağlup oldu. Hazırlık maçında Alanyaspor'un eksikleri göze çarptı.

Alanyaspor hazır değil!
09 Ağustos 2021 Pazartesi 01:41

banner108
banner238

istediyse de yeşil beyazlıların savunmasını aşamadı. Oyun kontrolünü sabırlı bir şekilde devam ettiren Konyaspor, 38. dakikada Mpoku ile farkı ikiye çıkardı. Konuk ekipte Zymer Bytyqi pasında ceza alanı dışı sağ çaprazında topu Paul Jose Mpoku ile buluşturdu. Kongolu sol açık Mpoku, çaprazdan sert şutunda top kaleci Marafona'nın kollarının altından ağlara gitti: 0-2. Karşılaşmanın ilk devresi Konyaspor'un iki farklı üstünlüğü ile geçildi.

TEK GOL GENÇ OĞUZ'DAN GELDİ
Takımlar ikinci devreye birer oyuncu değişikliği işle başladı. Alanyaspor, Siopis'in yerine Ahmet İldiz'i oyuna alırken, Konyaspor ise Soner'in yerine Anar Rahmanovic'i sahaya sürdü. Alanyaspor, ikinci devreye baskılı ve hızlı bir oyunla başladı. Konyaspor ise ilk devrede ki oyun disiplinini bu devrede de sürdürdü. 54. dakika da Zymer Bytyqi sağdan ceza alanında girip sıfıra indier inmez arka diğere ortasını yaptı. Buraya hareketlenen Skubic, kafayla gelişine vurduğu top filelere gitti: 0-3. Alanyaspor'da Juanfran, 63. dakika da Efecan'ın yerine oyuna girdi. Konuk ekipte bu dakika tam dört oyuncu birden değiştirdi. 82. dakika da sağdan cezaalanına giren Ahmet Karademir'e Fatih'in müdahalesine hakem penaltı verdi. Topun başına geçen Serdar Gürler'in penaltı atışında kaleci Serkan Kırıntılı doğru köşeyi tahmin etti ve farkın dörde çıkmasını engelledi. Alanyaspor tek golü 89. dakika da yeni transfer Oğuz Aydından geldi. Sol kanattan gelen atakta ceza alanı çizgisi üzerinde önü kapanan Davidson topu geriden gelen Oğuz Aydın'a çıkardı. Genç oyuncunun uzaktan gelişine sert şutunda top ağlara gitti: 1-3.

banner109
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.