banner113

ALANYASPOR HAZIRLIK MAÇINI KAZANDI

banner106

Corendon Alanyaspor'da Dünya Kupası arasındaki çalışmalarında son hazırlık maçını Serie A ekibi Us Salernitana 1919 takımını Ahmed Hassan, Efecan ve Doumbia'nın golleriyle 2-1 mağlup etti.

ALANYASPOR HAZIRLIK MAÇINI KAZANDI
16 Aralık 2022 Cuma 08:44

banner108
banner238


İDEAL 11 İLE SAHAYA ÇIKTI
Alanyaspor maça, Runarsson, Furkan, Umut, Efecan, Leroy Fer, Cavaleiro, Fatih, Candeias, Yusuf, Ahmed Hassan ve Lusamba onbiri ile başladı. Maça Alanyaspor, istekli ve hırslı başladı. İleride ve orta alanda rakibine baskı yapan Alanyaspor, 9. dakikada hızlı gelişen atakta kalesinde golü gördü. Salernita takımının golü Bonanzoli'den geldi. Alanyaspor, bu gole 29. dakikada Candeias'ın asistinde Ahmed Hassan ile cevap verdi. Maçın 44. dakikasında Furkan ikili mücadele esnasında topa basarak ayağını burktu ve sakatlandı. Karşılaşmanın ilk yarısı karşılıklı atılan birer golle 1-1 geçildi. 

WİLSON KAÇIRDI DOUMBİA ATTI
İki takımında oyuncu değişiklikleri yaparak başladığı ikinci yarının 50. dakikasında Balkovec'in kullandığı köşe atışında Efecan kafa golüyle takımını 2-1 öne geçirdi. Bu devrede denk bir oyun oynandı. İki takımında değişikliler yaptığı ve yedek oyuncularına şans verdiği bu devrede Alanyaspor, Wilson ile 80. dakikada net fırsattan yararlanamadı. Son bölümde sertleşen oyunda İtalyan ekibinin beraberlik çabalarını Alanyaspor iyi savunma yaparak boşa çıkardı. Maçta son noktayı rakip sahada yapılan baskı ile kazanılan top sonrası gelişen atakta Doumbia koydu.  Doumbia, Alanyaspor'un üçüncü golüne imza atarken karşılaşma 3-1 sona erdi.

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.