banner113

Alanyaspor ile yeniden hayat buldu. Alkol ve kumar yüzünden!

banner106

Alanyaspor'da adeta kendini yeniden bulan İngiliz stoper Steven Caulker'dan itiraf gibi açıklamalar geldi. Caulker, alkol ve kumar sorunu yüzünden kapasitesinin %50 ya da 60'ı kadar oynayabildiğini söylerken bu illetlerden nasıl kurtulduğunu da açıkladı.

Alanyaspor ile yeniden hayat buldu. Alkol ve kumar yüzünden!
01 Kasım 2020 Pazar 14:57

banner108
banner238
Aytemiz Alanyaspor'da adeta kendini yeniden bulan İngiliz stoper Steven Caulker'dan itiraf gibi açıklamalar geldi. İngiliz televizyonu BBC'ye konuşan Caulker, alkol ve kumar sorunu yüzünden kapasitesinin %50 ya da 60'ı kadar oynayabildiğini söylerken yaşadıklarını içtenlikle açıkladı.


Steven Caulker, henüz 20 yaşındayken 2012 yılında İngiltere A Milli Takımı adına ilk kez oynadığında her şey çok iyi görünüyordu. Caulker, Premier Lig'in önemli takımlarında Tottenham için düzenli olarak kadroda yer alıyordu. Fakat bu yükseliş, alkol ve kumar bağımlılıkları nedeniyle durdu hatta geriledi.

Önce Cardiff City'e katılmak için Tottenham'dan ayrılan Caulker sırasıyla Southampton, Liverpool, Lokomotiv Moskova ve Queens Park Rangers'da oynadıktan sonra İskoç ekibi Dundee takımına kadar geriledi.

Caulker şu an ise Alanyaspor'da kariyerini yeniden inşa etme fırsatı bulurken Süper Lig'de lider takımda oynama fırsatı buldu.

28 yaşındaki oyuncu BBC'ye şu ifadeleri kullandı, "Doğruyu söylemek gerekirse, benim için bağımlılığımın neden olduğu iç acıyı gerçekten tarif edemem. Korkunç bir durumdu"

"12 adımlı program sayesinde uzun bir iyileşme dönemi geçirdim. Buraya geldim ve gerçekten rahatladım, kendimi tekrar buldum. Geriye dönüp baktığımda, en sinir bozucu şey potansiyelimi hiçbir zaman gerçekleştirememem. Sahadaydım ama kapasitemin %50-60'ı kadar oynuyordum. Buraya geldiğimden ve sağlıklı olduğumdan beri, çok daha fazlasını verebileceğimi hissediyorum."

 

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.