banner113

Alanyaspor kaptanı Haydar Yılmaz'dan flaş sözler!

banner106

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Alanyaspor’un kaptanı ve kalecisi Haydar Yılmaz, gelecek sezon için umut dolu açıklamalar yaptı.

Alanyaspor kaptanı Haydar Yılmaz'dan flaş sözler!
22 Haziran 2019 Cumartesi 15:14

banner108
banner238

Geçen sezon kendileri adına en üzücü olayın Josef Sural’ın hayatını kaybetmesi olduğunu söyleyen Haydar Yılmaz, merak edilen sorulara da içtenlikle yanıt verdi. 

Radyospor’da yayınlanan Gün Ortası programında Emrah Karalinç’in sorularını yanıtlayan Haydar Yılmaz’ın açıklamaları şu şekilde

"Askerdeki arkadaşlarıma hayırlı teskereler diliyorum"

Tatildeyim ve ailemle birlikte güzel vakit geçirmeye çalışıyoruz. Takım arkadaşlarımla pek görüşme fırsatım olmadı. Askerde olan arkadaşlarıma hayırlı teskereler diliyorum. Tabi tatilde de futboldan uzaklaşmıyoruz. "Josef Sural'ın vefatı sevincimizi kursağımızda bıraktı"



"Josef Sural'ın vefatı sevincimizi kursağımızda bıraktı"

Geçen sezon takım adına, futbol anlamında ve sıralama adına iyi geçti. Ama maalesef kardeşimiz Josef Sural’ın hayatını kaybetmesi bizi derinden etkiledi. Sezon içindeki en acı olayımız buydu. Maçlar kazanılır, kaybedilir. Böyle bir olay yaşanmasaydı daha iyi bir sezon olabilirdi. Sevincimiz kursağımızda kaldı. Alanyaspor olarak daha iyi bir yerde bitirebilirdik. Çok üzüldük ve son haftalarda konsantre olamadık. Bu da futbolumuzu ve sıralamadaki yerimizi etkiledi. Önümüzdeki sezon elimizden gelenin daha fazlasını vereceğiz.

Erol Bulut ve Sergen Yalçın yorumu


Erol Bulut ve Sergen Yalçın yorumu

Alanyaspor için teknik direktör değişikliği yeni bir heyecan olmuştu ve işe yaramıştır. Erol Bulut hocamız kendisini kanıtlamış bir teknik adam. Bilgisi takıma çok yarar verecektir. Daha önce de birlikte çalıştık. İşine çok saygılı ve işini iyi yapan bir teknik adam. Sergen Yalçın hocamız da elinden geleni fazlasıyla yaptı. Bize çok şey kattı. Onun da yeni takımında yolu açık olsun.

 

"Ozan Tufan çok çalıştı, karşılığını alacaktır"

Ozan Tufan buraya geldiğinde yeni bir sayfa açacağını söylemişti. Ben de kaptan olarak ona elimden gelen desteği sağlamaya çalıştım. Sergen Hoca yeni bir şans verdi. Ozan da iyi çalıştı. Milli takıma tekrar gitti. Orada da iyi olacaktır. Bundan sonra da Ozan için her şey daha iyi olacaktır diye düşünüyorum.

Haydar Yılmaz: "Merih Demiral, stoperde yıldız nasıl olunduğunu gösterdi"


Haydar Yılmaz: "Merih Demiral, stoperde yıldız nasıl olunduğunu gösterdi"

Merih Demiral çok karakterli bir kardeşimiz. Çok mütavazı ve işini iyi yapan bir futbolcu. Stoperde de yıldız nasıl olur sorusunun yanıtıdır. Takımda genç olmasına rağmen olgun bir görünümü var. Gelecek için ondan çok umutluyum. Juventus için sağlık kontrolünden geçtiğini okudum. Melih’te çok büyük gelecek var. Vefalı bir kardeşimizdir. Ona da başarılar diliyorum ve sevgilerimi iletiyorum.

Haydar Yılmaz'dan Alanyaspor taraftarlarına mesaj


Haydar Yılmaz'dan Alanyaspor taraftarlarına mesaj

Ben 6 sezondur Alanyaspor’da oynuyorum. Taraftarlarımız bize hiçbir zaman desteğini esirgemedi. Bizim her zaman yanımızda oldular. Bana da arkadaşlarıma da sahip çıktılar ve kucak açtılar. Bundan sonra da öyle olmasını temenni ediyorum. Desteğe devam etsinler. Hep birlikte güzel günler göreceğiz.

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.