banner113

Alanyaspor kendi evinde kral!

banner106

Alanyaspor'un Sergen Yalçın ile kendi sahasında yenilgisi bulunmuyor. Yalçın ile evinde sadece Beşiktaş, Galatasaray ve Başakşehir beraberlikleri bulunan turuncu yeşillilerde Papiss Cisse 12 golle, Efecan Karacan ise 7 asistle oynuyor.

Alanyaspor kendi evinde kral!
01 Nisan 2019 Pazartesi 15:47

banner108
banner238

Milli maçlar ve seçimler geride kalırken Aytemiz Alanyaspor'da artık tüm gözler Bursaspor maçına çevrildi. Turuncu yeşilli takımı Cumartesi günü zorlu bir karşılaşma bekliyor. 26 haftalık periyodu 28 puanla 15'inci sırada geçen Bursaspor açısından final niteliği taşıyan bu karşılaşmaya temsilcimiz mutlak 3 puan için çıkacak. Ligde son haftalara rahat girmek isteyen temsilcimiz, saha ve seyircisi önünde yenilmezlik serisini sürdürmek istiyor. 

ZİRVEDEKİLERLE BERABERE KALDI
Ligde 34 puanla 11'inci basamakta bulunan turuncu yeşilli takım, Sergen Yalçın'ın göreve gelmesinden sonra çıkışa çıkışa geçti. Aytemiz Alanyaspor, şuana kadar Sergen Yalçın ile kendi sahasında mağlubiyet yüzü görmedi. Genç teknik adamla sahasında 7 maça çıkan Aytemiz Alanyaspor 4 galibiyet ve 3 beraberlik aldı. Elde edilen 3 beraberlik ise ligin zirvesinde yer alan Başakşehir, Galatasaray ve Beşiktaş'a karşı.
AKILLI BİR FUTBOL ANLAYIŞI
Kayserispor'u 5-0, Sivasspor'u 2-0, Kasımpaşa'yı 3-0 ve Erzurumspor'u 2-1'lik skorlarla geçen temsilcimiz, evinde ne kadar etkili bir takım olduğunu bu sonuçlarla gösterdi. Buna karşın Bursaspor ise bu sezon dış sahada sadece Akhisarspor'u yenebildi. Turuncu yeşilli takımın bu maçta en büyük gol silahları yine Papiss Cisse ve Efecan Karacan olacak. Sakatlığı bulunan Fernandes ve Djalma gibi etkili isimlerin ise durumları henüz belli değil. 

banner109
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.