banner113

Alanyaspor-Osmaniyespor maçı biletleri satışa çıktı!

banner106

Alanyaspor'un Ziraat Türkiye Kupası 4. tur maçında 1 Aralık Çarşamba günü ağırlayacağı Osmaniyespor maçının biletleri satışa sunuldu

Alanyaspor-Osmaniyespor maçı biletleri satışa çıktı!
29 Kasım 2021 Pazartesi 13:45

banner108
banner238

TURUNCU yeşilli kulüpten yapılan yazılı açıklamada, Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda 1 Aralık Çarşamba günü Osmaniyespor ile saat 17.00'de Bahçeşehir Koleji Stadyumu'nda oynayacağı karşılaşmanın biletlerinin satışa çıktığı duyuruldu. 

Açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Takımımızın, Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda 1 Aralık Çarşamba günü Osmaniyespor ile saat 17.00'de Bahçeşehir Koleji Stadyumu’nda oynayacağı karşılaşmanın biletleri satışa sunuldu.
Kombine biletlerimiz, Aytemiz Alanyaspor Passolig Ofisi, www.passo.com.tr ve Passo Mobil Uygulaması üzerinden satışa sunuldu. Maç günü de Bahçeşehir Koleji Stadyumu Passolig Ofis Gişeleri bilet satışı yapılacak. Komine biletliler bu karşılaşmada da geçerli olacak. Kuzey kale arkası ve Roof Lounge (Güney kale arkası) tribünlerine ait kombine bilet sahipleri, karşılaşmayı maraton tribününden giriş yaparak izleyebilecek.

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.