banner113

Alanyaspor parlatıyor, kulüpler kapıyor. Bir yıldız daha kayıyor! Kasa doluyor!

banner106

Alanyaspor, daha önce Bakasetas, Vagner Love, Salih Uçan, Caulker, N'Sakala ve Welinton gibi oyuncuları parlatıp büyük takımlara göndermişti. Fenerbahçe, Diego Perotti'nin yerine Alanyaspor'un yıldızını gündeme aldı. 

Alanyaspor parlatıyor, kulüpler kapıyor. Bir yıldız daha kayıyor! Kasa doluyor!
29 Temmuz 2021 Perşembe 11:27

banner108
banner238
Bu sezon 3-5-2 sisteminde oynayacak Fenerbahçe'de kanat oyuncuları çok önemli bir misyon üstlenecek. Sarı lacivertlilerde forvet ve kanat transferleri için girişimler başladı. Fenerbahçe, Alanyaspor'un başarılı kanat oyuncusu Davidson'u gündeme aldı. Sürpriz tranfer gelişmesi hakkında son dakika bilgileri geliyor.
Arjantinli oyuncu Diego Perotti'nin sözleşmesinden kurtulmak için çalışmalarını sürdüren Kanarya'da gündeme gelen isim Alanyasporlu Davidson. Brezilyalı sol kanat oyuncusunun transferine teknik direktör Vitor Pereira da onay verdi.
Fenerbahçeli kurmayların önümüzdeki günlerde harekete geçeceği ve Aytemiz Alanyasporlu yöneticilerle mesaya oturacağı öğrenildi. Davidson'un akdeniz ekibiyle sözleşmesi 2023 yılında sona eriyor.
Geçtiğimiz yıl Aytemiz Alanyaspor'a transfer olan Brezilyalı yıldız burada gösterdiği performansla dikkatleri çekti. Kulüp kariyerinde şimdiye kadar 245 maça çıkan Davidson, 49 gol atarken 40 da asist yapmayı başardı.
GÜNCEL PİYASA DEĞERİ 4 MİLYON EURO!
Alanyaspor forması giyen Brezilyalı yıldız Davidson'un güncel piyasa değeri 4 milyon Euro.
 

banner109
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.