banner113

Alanyaspor, Serkan Kırıntılı ile anlaştı

banner106

Süper Lig ekiplerinden Alanyaspor, Konyaspor ile sözleşmesini fesheden Serkan Kırıntılı ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.

Alanyaspor, Serkan Kırıntılı ile anlaştı
01 Şubat 2021 Pazartesi 14:28

banner108
banner238

Süper Lig ekiplerinden Konyaspor ile sözleşmesini karşılıklı anlaşarak fesheden 35 yaşındaki kaleci Serkan Kırıntılı, ligin flaş takımlarından Alanyaspor ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.  2015 yılından bu yana forma giydiği Konyaspor'a veda eden Serkan, bu sezon İbrahim Sehic ve Eray Birniçan'ın arkasında kaldı ve forma şansı bulamadı.

Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, “Transferin son günü tüm kulüpler için hareketli geçiyor. Geçtiğimiz günlerde kalecimiz Ufuk’un uzun süreli bir sakatlığı olmuştu. Bu nedenle sözleşmesini karşılıklı olarak feshettik. Kendisine hizmetlerinden dolayı çok teşekkür ederiz. Bugün de Serkan Kırıntılı kardeşimizle sözleşme imzalıyoruz. Kendisi her zaman Türkiye’nin en iyi kalecileri arasında yer alıyor. Konyaspor’a uzun süre başarılı bir şekilde hizmet etti. İnşallah bundan sonra da bize hizmet verecek. Camiamıza hoş geldin” dedi.

Serkan Kırıntılı ise, “Öncelikle başkanımın bu güzel düşünceleri için teşekkür ediyorum. Ligin ilk yarısındaki süreçte Alanyaspor’u izlerken kalbimden geçirdiğim bir kulüptü. Şükürler olsun neticesinde karşılıklı istekle, anlaşarak buradayım. Çok mutlu olduğumu belirtmek istiyorum. Alanyaspor her geçen sene üzerine koyarak başarılı olan bur kulüp. Burada olmaktan çok mutluyum. Alanyaspor ve kendi adıma güzel işler yapacağımıza inanıyorum. Başkanımızı da teşekkür ediyorum” diye konuştu.

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.