banner113

ALANYASPOR TAKIM KAPTANI KARACA: İYİ BİR EFECAN İZLETTİRMEK İSTİYORUM!

banner106

Alanyaspor Takım Kaptanı Efecan Karaca, akşam antrenmanı öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı.

ALANYASPOR TAKIM KAPTANI KARACA: İYİ BİR EFECAN İZLETTİRMEK İSTİYORUM!
05 Aralık 2022 Pazartesi 19:12

banner108
banner238

Lige Dünya Kupası dolayısıyla verilen arada yapılan çalışmalar hakkında görüşü sorulan Efacan Karaca, “İlk yarının bitmesine 4 maçımız var ama geçen sezona oranla istediğimiz seviyede değiliz. Dünya Kupası'ndan dolayı verilen ara bizim açımızdan daha iyi oldu. Çünkü lige hazırlık anlamında iyi başlayamadık ve inişli çıkışlı bir grafik sergiledik. Bunun neticesinde de 17 puan toplayabildik. Şimdi yeni bir sezona hazırlanıyor gibi çalışıyoruz. Verilen arada 10 gündür iyi bir şekilde çalışmalarımız sürüyor. Takımımızın morali de yerinde diyebilirim. İnşallah ligi en üst sıralarda bitirmek ve korkulu rüyalar görmemek için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız.” dedi.

Fenerbahçe ile oynayacakları hazırlık maçını değerlendirmesi istenen Karaca, “Adı üstünde bir hazırlık maçı yapacağız. Öncelikle hazırlık maçının kazasız ve belasız geçmesini diliyorum. Lige en iyi şekilde hazırlanmamız için bir maç oynayacağız. Tabii ki de bizim için lig maçları daha önemli ama hazırlık maçını da Fenerbahçe gibi büyük takıma karşı oynayacağız. Motivasyonumuzla ve enerjimizle elimizden geleni yapacağız.” diye konuştu.  

Kendi performansı hakkındaki görüşleri sorulan Karaca şunları söyledi: “Bildiğiniz gibi ligin ilk hafta maçında oynadım ve sonrasında bir sakatlık geçirdim. 4-5 hafta sahalardan uzak kaldım. Sakatlığım geçince antrenman eksiğim de olmasına rağmen oynamaya başladım. Performansım iyi diyebilirim ama tabii ki sakatlık olduğundan dolayı geçen seneye göre biraz düşüş oldu. Şimdi çok güzel hazırlanıyoruz ve ikinci yarıda daha iyi bir Efecan izlettirmek istiyorum.”

 Dünya Kupası'ndaki favori takımı da sorulan Karaca, “Favori takımım Brezilya ama futbolcu olarak favorim Lionel Messi. O yüzden Arjantin’i de tutuyorum.” dedi.
 

banner109
banner110
banner111
banner112
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.