banner113

ALANYASPOR TARAFTARI SONUNDA PATLADI. HEM TAKIMI ELEŞTİRDİ, HEM DE ALANYAPOR TEKNİK SORUMLUSU FELİPE MATEOS İLE DALGA GEÇTİ: RAKİP TAKIM ARABİSTAN'DAN MI GELDİ!

banner106

Spor Toto Süper Lig’in 8. haftasında karşılaştığı Giresunspor ile berabere kalan ve maç sonunda yaptığı açıklama ile faturayı sıcaklara kesen Alanyaspor Teknik Sorumlusu Felipe Mateos'a taraflardan tepki var

ALANYASPOR TARAFTARI SONUNDA PATLADI. HEM TAKIMI ELEŞTİRDİ, HEM DE ALANYAPOR TEKNİK SORUMLUSU FELİPE MATEOS İLE DALGA GEÇTİ: RAKİP TAKIM ARABİSTAN'DAN MI GELDİ!
03 Ekim 2022 Pazartesi 16:31

banner108
banner238

Manşet Alanya Gazetesi sahibi Hüseyin Kalaycı sosyal medya hesabından şu yorumu yazdı.
HALA ALANYANIN HAVASINA ALIŞAMAMIŞ BİR TEKNİK SORUMLUMUZ VAR NE YAZIK Kİ. FENERBAHÇE'DEN 5 GOL YENİR VE  "KARŞIMIZDA ŞAMPİYONLUK İÇİN KURULMUŞ BİR TAKIM VAR" DİYEREK TALİHSİZ BİR AÇIKLAMA YAPAR. KENDİ SAHA VE SEYİRCİSİ ÖNÜNDE VE İLK DAKİKADA RAKİP TAKIM 9 KİŞİ KALMASINA RAĞMEN BERABERE KALARAK, BAHANEYİ SICAKLARDA BULAN MATEOS'A, BİRİSİ ALANYA'DA YAŞADIĞINI Bİ ZAHMET HATIRLATIRVERSEN. BEN HAYATIMDA BU KADAR KÖTÜ OYUNCULAR GÖRMEDİM. DEMEDİ DEMEYİN BU SENE TAKIM HİÇ AMA HİÇ İYİ DEĞİL...BAKALIM ÇAVUŞOĞLU VE YÖNETİMİ NASIL BİR YOL İZLEYECEK HEP BİRLİKTE GÖRECEĞİZ. 

 
Ertuğrul Kurt: Ne içmiş!
Necdet Mercan: Sanki oiğer takım serin esintili havada oynadı maçı. Adamlar 10 kişi daha fazla efor sarfetti. Daha fazla yoruldu. Bir 45 dakika daha oynarlardı.
Hatice Adem Karataş: Başına sıcak geçmiş endenin. Saçmalamış  suçu havalara bulmuş. Oda oldu gariii. Başaramadık demiyor da ağzına yaşıştıramadı.
Tunahan Yün: Maçın saati 1 hafta öncesinden belirlendi. Hava durumları da belli, niye maçtan önce bir yetkili TFF'ye maç saati değişikliği için başvurmadı. O kadar insana yazık değil mi, bu sıcakta rezil futbolunuzu izlemeye geliyor.
Hasan Şen: Resmen Milletin Aklı İle Dalga Geçiyor
Mesut Gözübüyük: 90 Dk değil, sabaha kadar oynasa da yenemezdik. Adamlarda ruh yok, Alanyasporu benimsememişler, nasıl olsa para geliyor, sezon sonu gidecekler. Takım kötü olmuş. Takım ligden düşecekmiş umrunda değil, yazık..
Ali Putur: Hava bizim takım oyuncularına sıcaktı da Giresun spor oyuncularına normalmi idi. Teyyare...
Adem Kaya: Rakip Arabistandan geldi. Onlara dokunmaz sıcaklar.
Ahmet Görgülü: Kendi futbolcusunu yuhlamak, küfür etmek çok kötü bişey, O oyuncular ile sezon sonuna kadar devam edeceksin. Ama Farioli iyi olduğunda alkışlarken, istifa davet etmekde dogal hak, 10 kişi kalan Giresunspor sahanın klimalı tarafında oynamadı. Hala tribünlerden "Elsalla elsalla Farioli el salla" demeye gerek yok.
Hasan Tunç: Bunu açıklamadan önce düşünmediği belli, Alanyasporun Alanya'nın takımı olduğunu unutmuş ki yıl 12 ay sıcak olduğu belli. Her hafta farklı 11 oynatan başka bir hoca yok. Takımda ruh bırakmamış bunlar.
Mustafa Şimşek: Ya bırakın bu sıcak ilk defa mı oluyor. Biraz teknik ekip ve futbolcular kendilerine gelsin.
Emerald Garden Restaurant: Resmen hava dalgası yapmış...
Ali Başaran: Sıcak sadece Alanyaspora dokunuyor...
Mustafa Çelik: Bizim oyuncular kutuplarda yaşıyordu zaten.
Eşref Baç: Fiskiye isteseydinya.
AS Mehmet Kaplan: Yol yakınken yol alsınlar Yavaş yavaş.
Gökhan Çağlar: Alanya'nın hangi coğrafyada olduğu belli. Saçmalamış. Yapamıyorsunuz kardeşim, beceremiyoruz diyin alkışlayalım.
Ertuğrul Kurt: Ne içmiş bu.
Ercan Turan: Coğrafya kaderdir diyorsun yani.
Mehme Göksu: Daha neyi bekliyor. Koltuğun yıkanmasınımı bekliyor anlamadım gitti. 

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.