banner113

ALANYASPOR'UN KONGRESİ SALI GÜNÜ. SPOR YASASI İÇİN BORÇLANMA YETKİSİ İSTENECEK

banner106

Süper Lig takımlarından Alanyaspor yönetimi, kongreye gitme kararı aldı. Akdeniz ekibi borçlanma yetkisi isteyecek

ALANYASPOR'UN KONGRESİ SALI GÜNÜ. SPOR YASASI İÇİN BORÇLANMA YETKİSİ İSTENECEK
01 Kasım 2022 Salı 14:23

banner108
banner238


Süper Lig'in istikrarlı ekiplerinden Alanyaspor’da, 2011 yılı Temmuz ayında başkanlık görevine gelen Hasan Çavuşoğlu ve yönetimi, olağanüstü kongre kararı aldı.
Borçlanma yetkisi istenecek
Alınan kongre kararının seçim amaçlı olmadığı, kulüp başkanı Hasan Çavuşoğlu’nun yeni çıkan spor yasasına uygun olarak, Alanyaspor Kulübü genel kurulundan borçlanma yetkisi isteme nedeniyle bu kararı aldığı öğrenildi.
Karar doğrultusunda, Başkan Çavuşoğlu kulüp üyelerinin 2/3’ünün oyunu alması halinde, bir önceki yılın brüt gelirlerinin %50’si oranında borçlanma yetkisine sahip olacak.

Hatırlanacağı gibi Çavuşoğlu, bir süre önce gazetecilere çeşitli açıklamalar yapmış; özellikle Alanya halkının maçlara ilgi göstermediğini, büyük maçlar dışında 2-3 bin kişiye oynadıkları içi sitem etmiş, yayın haklarında önemli düşüş olması itibarıyla kulübün gelir-gider dengesini yönetiminde zorlandıklıklarını ve bu durumdan dolayı yorulmaya başladıklarını açıklamıştı. 
Ayrıca, yeşil-turunculu ekibin tecrübeli başkanı Çavuşoğlu, birileri “Biz bu işi yaparız” demesi halinde , kulüp yetkilerini hemen devir etmeye hazır olduklarını ifade etmişti.

Kulüp yarın Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda saat 11.00'de genel kurulunu yapacak.
 

banner109
banner110
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.