banner113

Alanyaspor'un tesis ihalesinin tarihi netleşti

banner106

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Alanyaspor’a modern bir tesis kazandırılıyor. Yapım ihalesi 4 Aralık'ta düzenlenecek tesis için ilk kazma Ocak ayında vurulacak.

Alanyaspor'un tesis ihalesinin tarihi netleşti
07 Kasım 2018 Çarşamba 17:01

banner108
banner238
Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Alanyaspor’a modern bir tesis daha kazandırıyor. Yeni tesisin yapım ihalesi 4 Aralık'ta gerçekleştirilecek. 
Avrupa’nın en çağdaş, en modern tesislerinden birisi olması planlanan tesis 123 bin metrekare alan üzerinde inşa edilecek. 
Mahmutlar bölgesinde hayata geçirilecek Alanyaspor tesisinin içerisinde konaklama ve yönetim binaları, tenis kortu, 3 çim antrenman sahası, bir tribünlü saha ve spor salonu bulunacak. Yönetim binasında idari ofislerin yanı sıra Alanyaspor Müzesi ve Alanyaspor Store da yer alacak.
Konaklama binasının içerisinde ise futbolcu ve teknik heyet yatak odaları, SPA, havuz, fitness salonu da olacak. Projeyle ilgili açıklamada bulunan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, “Alanyaspor tesisleri, Avrupa'nın en iyi tesislerinden biri olacak. Her zaman kalıcı tesislere ve kalıcı gelirlere önem veriyoruz. Kulüplerin gerçek ihtiyacının da bu olduğunu düşünüyorum” dedi.
 

banner109
banner111
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.