banner113

Alanyaspor'un yeni teknik direktöründen açıklama...

banner106

Alanyaspor'un yeni teknik direktöründen açıklama...
10 Haziran 2019 Pazartesi 17:16

banner108
banner238

Alanyasporun Yeni teknik direktörü Erol Bulut için bugün tesislerimizde imza töreni düzenlendi.
Erol Bulut, kulüp başkanımız Hasan Çavuşoğlu ve yönetim kurulu üyelerimizin katıldığı törende bir yıllık sözleşmeye imza attı. 
Kulüp başkanımız Hasan Çavuşoğlu imza töreninde yaptığı açıklamada, teknik direktör Erol Bulut’un başarılarına Alanyaspor’da da devam edeceğine inandığını söyledi. Erol Bulut ve ekibinin camiamıza hayırlı olmasını dileyen başkanımız Çavuşoğlu, “Öncelikle kendisine ‘hoş geldin’ diyorum. Erol Bulut, kendisini ispat etmiş bir hocamız. Başarılarına burada da devam edecektir. Bundan önce çalıştığımız teknik direktörümüz Sergen Yalçın ve ekibine de teşekkür eder, bundan sonraki görevlerinde başarılar dilerim. Teknik heyetimizle birlikte transferde düğmeye basıyoruz. Düşündüğümüz oyuncular var. Yıldız oyuncu değil, sahada mücadele eden futbolcu istiyoruz. Teknik heyet ve transfer komitemizle birlikte en iyi oyuncuları takımımıza kazandırmak için mücadele edeceğiz” dedi. 

Teknik direktörümüz Erol Bulut ise, Alanyaspor’u bulunduğu noktanın üzerine taşımak istediklerini söyledi. Hem ligde, hem de kupada başarılı olmak istediklerini belirten Bulut, “Yeni Malatyaspor’da 2 yıla yakın bir çalışma sürecim oldu. Başarılı olduk. Oradaki maceramız bitti. Şu andan itibaren Alanyaspor ile maceramız başladı. Hedeflerimize, başkan, yönetim, teknik heyet, taraftar ve medya ile yürümek inşallah nasip olur. İki kulvarda yarışacağız. Bizim için lig kadar kupa da önemli. Takımımızı şekillendireceğiz. Yeni takviyelerle birlikte Alanyaspor’u herkesin istediği yere getirmeye çalışacağız” diye konuştu.

Transfer konusuna değinerek, taraftarlarımıza da mesaj veren bulut şöyle konuştu: “Guilherme iyi bir futbolcu. Malatya’da başarılı bir sezon geçirdi. İlgileniyoruz ama sadece o yok. Kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda, ekonomik sınırlarımızı aşmadan bize yarayacak oyuncular almak isteriz. Heyecan dolu bir lig olacağını düşünüyorum. Herkes takımımızın coşkulu ve iyi bir futbol oynayacağından emin olsun. Taraftarlarımız takımımızın arkasında olsun ve bizi desteklesin.”


Teknik direktörümüz Erol Bulut'un ekibi ise şöyle: Özgür Zengin (Yardımcı Antrenör), Mehmet Yozgatlı (Yardımcı Antrenör), Murat Yüksel (Yardımcı Antrenör), Murat İsmet Erdeğer (Kaleci Antrenörü), Pantelis Pantelopoulos (Kondisyoner), İbrahim Menderes (Analist) ve Zeki Coşkuner (Analist) ve Volkan Küçük (Danışman).

banner109
banner239
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.